3 évnél régebbi cikk

Elkészültek a javítások a Kossuth iskolában, mindenki a saját termében kezdheti meg a tanévet
Elkészültek a javítások a Kossuth iskolában, mindenki a saját termében kezdheti meg a tanévet

A februárban észlelt, azonnali beavatkozást igénylő statikai problémákat sikerült kijavítani a Kossuth Lajos Általános Iskola egyik szárnyának alátámasztásában, így minden tanuló a saját osztálytermében kezdheti meg szeptember 1-jén az új tanévet.

"Idén februárban észleltek a szakemberek azonnali beavatkozást igénylő statikai problémákat a Kossuth Lajos Általános Iskola egyik szárnyának alátámasztásában. Ahogyan akkor beszámoltam róla, a tankerülettel és az iskola igazgatóságával közösen haladéktalanul megtettük a szükséges lépéseket, ezek eredményeképpen el is készültek a javítások, így a tanítási évet mindenki a saját osztálytermében kezdheti meg szeptember 1-jén a Kossuth suliban" - számolt be az örömteli hírről dr. Cser-Palkovics András polgármester Facebook-oldalán.

Az iskola pincehelyiségének vizesedését és a magas páratartalmat végleg megoldja majd az új szellőztetőrendszer és nyílászárók, mindezek és a mintegy 21 tonnányi vörösfenyő aládúcolás 67 millió forintos finanszírozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) biztosította.

A párátlanító és a nyílászárók szerelése folyamatban van, de nem fogja zavarni a tanítást.

Borítókép: Simon Erika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek