3 évnél régebbi cikk

Újra szól a Vörösmarty Rádió
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pál Loránd
Újra szól a Vörösmarty Rádió

Szeptember 1-jén újra megszólalt a Vörösmarty Rádió, a Jó reggelt Fehérvár! vendége dr. Cser-Palkovics András polgármester volt.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa döntése értelmében a következő tíz évre a Fehérvár Médiacentrum nyerte el a lehetőséget, hogy a 99,2 MHz-es frekvencián rádióadást sugározzon.

Ennek köszönhetően szeptember 1-jén 0 órától ismételten elindult a Vörösmarty Rádió, amely napköszöntő műsorának, a Jó reggelt Fehérvár!-nak első vendége Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András volt, aki többek között a Vörösmarty Rádióról, a koronavírus-járványról, az iskolakezdésről és a jövőbeli fehérvári programokról is beszélt.

"A Vörösmarty Rádió tényleg a közösség rádiója, amelynek mindenki érezte ennek a hiányát az elmúlt hetekben, hónapokban. Tudjuk azt, hogy ha valami folyamatosan ott van velünk, akkor az olyan természetessé tud válni, és akkor jövünk rá igazán mennyire fontos számunkra, amikor valami miatt kiesik az életünkből.

Rengetegen kerestek meg bennünket is az elmúlt időszakban a Vörösmarty Rádió jövőjével kapcsolatban, ami szerintem egy jó visszajelzés volt, hogy igenis, a közösségnek ez fontos, így nagyon örülök annak, hogy mától újra megszólalt a rádió.

Tudjuk, hogy az a szerződés, amit a Fehérvár Médiacentrum, illetve mögötte a város vállalt, az egy évtizedről szól. Így az következő tíz évben egészen biztosan szól a Vörösmarty itt, Székesfehérváron."

A Vörösmarty Rádióban a jó zenék és a szórakoztató, informatív reggeli műsor mellett hagyomány az értékközvetítés, az, hogy a kimondott szónak súlya van.

És ha már szó esett a szavakról: a Vörösmarty Rádióban különösen fontos szerepet kapnak a Fejér megyei és a fehérvári hírek, melyek félóránként szólnak majd Szöllősi Attila, Ficsóri Erika és Germán Márton szerkesztésében.

Ne feledjétek: 99,2, Vörösmarty Rádió!
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek