3 évnél régebbi cikk

Mutatjuk hétfőtől hogyan változik a közlekedési rend a belvárosban
Mutatjuk hétfőtől hogyan változik a közlekedési rend a belvárosban

Bartók Béla tér és a Jókai utca felújítása, továbbá az Oskola utcában felállítandó toronydaru miatt hétfőtől átalakul a Belváros környező utcáinak forgalmi rendje.

Hétfőtől az alábbi változások lesznek érvényben:

  • Teljes keresztirányú zárás lesz a Jókai utcában szeptember 14-én, hétfőtől október 20-ig. Utána csak ideiglenes zárások várhatóak.
  • 2021. április 30-ig lezárják az Oskola utcában a könyvtár épületének az Olvasóterem előtti útszakaszát, továbbá az Ady Endre utca Oskola utca és Fő utca közötti szakaszát.
  • Ideiglenesen megszűnik a Liszt Ferenc utcában a Gyalogos zóna, és Behajtani tilos, kivéve engedéllyel szabályozás lép életbe, továbbá az Áruszállítási idő 05.00-09.00 óra között lesz elrendelve, az eddigiekhez hasonlóan.

A belvárost (Jókai utca, Bartók Béla tér, Oskola utca, Városház tér) április végéig az alábbi útvonalakon lehet megközelíteni:
- Liszt Ferenc u. – Városház tér a Zeneiskola előtt – Jókai u. vagy
- Liszt Ferenc u. – Városház tér  a Zeneiskola előtt - a Hiemer ház előtt – Oskola u.
A Városház tér a Liszt Ferenc u. – Siker Üzletház – Lovasszobor útvonalon közelíthető meg, a Siker Üzletháztól kijelölt Gyalogos zóna figyelembevételével.

Kiemelt várakozási övezetbe kiadott, érvényes parkolási engedélyeket ebben az időszakban a Városgondnokság elfogadja a Mátyás király körúti fizető parkolókban.

Kiemelt várakozási övezetbe az érvényes behajtási engedélyekkel a Liszt Ferenc utca felől lehet behajtani a fenti útvonalon a Jókai utcába és az Oskola utcába

A Liszt Ferenc utcába és a Gyalogos zónába szóló behajtási engedélyeket a Polgármesteri Hivatal Közlekedési Irodáján lehet kiváltani (Városház tér 2. 2/14., kozlekedes@pmhiv.szekesfehervar.hu, tel.: 22/537-270, 22/537-125).Kérik, hogy mindenki kiemelt körültekintéssel közelítse meg – gyalogosan és gépjárművel is – a fenti felsorolásban érintett területeket. Valamennyi közlekedő türelmét kérik és egyben köszönik!
Borítókép: Máté Eszter
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek