3 évnél régebbi cikk

Több kilométeres dugó van az M7-esen Fehérvár irányába
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Több kilométeres dugó van az M7-esen Fehérvár irányába

A délelőtt árokba borult kamiont vontatják el Martonvásárnál a 32-es kilométerszelvénynél. Aki teheti az érdi lehajtónál vagy 7-esen kerüljön.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt délelőtt az M7-es autópálya 32-es kilométerénél, Martonvásár térségében. A Balaton felé vezető oldalon egy tehergépjármű - eddig tisztázatlan okokból - az úttestről lehaladva árokba borult. Ekkor a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon a belső sávban haladt a forgalom.

Most viszont újabb forgalomkorlátozásra kell számítani, ugyanis jelenleg zajlik a kamion elvontatása, így Martonvásárnál Fehérvár irányába több kilométeres dugóra kell számítani: információink szerint az első martonvásári lehajtótól a váli-völgyi benzinkútig áll a sor, utána viszont zavartalanul halad tovább a forgalom.

"Délelőtt történt egy kamionbaleset, amelynek a műszaki mentése több lépcsőben történik. Amíg a járművet elszállítják, addig lesz egy átmeneti forgalomkorlátozás a biztonságos közlekedés érdekében" - erősítette meg Pápai Esztertől, a Fejér-megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referensétől.

Aki teheti vagy az érdi lehajtónál, vagy a 7-esen kerüljön.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek