3 évnél régebbi cikk

Öt vagány gumicsizma őszre, amelybe azonnal beleszeretsz
Öt vagány gumicsizma őszre, amelybe azonnal beleszeretsz

Megérkezett a locsogós-tocsogós-esős őszi idő, vagyis itt a gumicsizmaszezon. Mutatunk öt olyan gumicsizmát, amit azonnal meg akarsz majd szerezni.

A gumicsizma az a lábbeli, amelynek viselése eléggé korlátozott időtartammal bír, de így is imádjuk, és a kell, mert kell kategóriába esik. A kínálat ráadásul már régen túlhaladta a vadász zöld és fáradt sárga kereteit, így szinte nincs olyan outfit, amelyhez ne találnánk hozzáillőt.

Sőt, továbbmegyek: a kínálatot böngészve az van, hogy olyan színek-minták-díszítések közül válogathatunk, hogy a ruházat többi része háttérbe szorul. Most öt olyan gumicsizmát hoztam, amelyek mindegyikét azonnal és gondolkodás nélkül be tudnám illeszteni a ruhatáramba.

Méhecskés szépség

Játékos, kedves és szerintem tök vagány. Nekem az egyik kedvencem a méhmintájú gumicsizma-kollekció, bármikor bevállalnék egy feketét, na, meg persze egy sárgát is.

Masnis decens

Letisztult forma, visszafogott megjelenés, amibe a masni pont annyi csavart visz, amennyit egy illedelmes csizmának meg lehet engedni. A fekete bármikor, a lila nagy duzzogva, de jöhet.

Virágos romantikus

Jó néhány éve már, hogy a virágminták újra teret kértek maguknak az öltözködésben is, és azóta is stabilan tartják magukat. Szépek, jó rájuk nézni és bájos stichet adnak a megjelenésünknek, de könnyű velük a sötét oldalra csúszni, ha nem válogatjuk kellő odafigyeléssel hozzá az öltözetünk többi részét.  

Visszafogott pasztell

Nagy kedvenceim a pasztell árnyalatok, valahol abba a kategóriába tartoznak nálam, mint a fekete: nehéz velük mellélőni és elegáns érzetet ad. Jó, azért a lila-rózsaszín kombináció szerintem kicsit erős...

Dögös piros

Nehéz szexisebb színt találni, mint az élénk piros, legyen az hideg vagy meleg árnyalatú. Kétségtelen, hogy jó adag magabiztosságot kíván a viselése, de miért ne? Szóval egy dögös piros gumicsizmát is eléggé bírnék!

Borítókép: pixabay.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek