Fair21 °C
2021. június 13. vasárnap Antal, Anett
Menü
Házhozszállítás

Napi cuki: fülön csípték a jegy nélkül utazó cirmost a vonaton

Ha csak egy videót nézel meg ma, akkor ez legyen az: mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, úgy szállt fel a kalandvágyó cicus egy vonatra, ám miután a kalauz felfedezte a potyázót, készségesen lekísérte a szerelvényről. Nem volt jegye, és hát a szabály, az szabály!

A 9GAGen bukkantam arra a Douyinra (a TikTok kínai megfelelője) feltöltött videóra, amely villámcsapásként hódította meg az internetet: egy vakmerő bársonytalpú fittyet hányva a tömegközlekedés legalapvetőbb szabályaira, fellógott egy kínai gyorsvonatra, hogy potyautasként élvezze a száguldás örömeit.

Persze a világ legtündéribb bliccelőjére egyszerűen nem lehet haragudni, főleg ha meglátjátok, hogyan kísérte le a kalauz a kis rosszcsontot: az első lábait finoman megmarkolva (miközben a macsek a hátsó végtagjaira állt) közösen tipegtek le a szerelvényről, majd miután biztonságos távolságba értek (hogy a pici nehogy a sínekre tévedjen), a jegyszedő folytatta munkáját.

Amúgy az apróka cica valószínűleg teljesen véletlenül, a hideg elől húzódott be a vonat jól befűtött szerelvényére, ám mivel nem volt jegye (meg ha lett volna is, hova teszi?), kénytelen volt elhagyni a vagont. Hát mindjárt megzabálom!

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Idén is kérhetnek segítséget magyar rendőröktől a Horvátországban nyaralók
  Idén is kérhetnek segítséget magyar rendőröktől a Horvátországban nyaralók
 • Megkezdődött a labdarúgó EB
  Megkezdődött a labdarúgó EB
 • Hétfőtől ismét teljes nyitvatartással működik három átkelő a szerb-magyar határon
  Hétfőtől ismét teljes nyitvatartással működik három átkelő a szerb-magyar határon
 • Megnyitott az Eb-terasz a MOL Aréna Sóstó mellett
  Megnyitott az Eb-terasz a MOL Aréna Sóstó mellett