Rain11 °C
2021. április 18. vasárnap Andrea
Menü
Házhozszállítás

Cser-Palkovics András: bárki használhatja a polgármesteri hivatal Watthay utcai parkolóját, és otthon maradhatnak az óvodások Fehérváron

Nappal is bárki használhatja a polgármesteri hivatal Watthay utcai parkolóját, és az óvodaigazgatónak írt kérvénnyel az óvodások otthon maradhatnak, ha a család meg tudja oldani a felügyeletet - tette közzé közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

 
A bejegyzésben olvasható, hogy a szombaton megszületett kormányzati döntés alapján hétfőn este 7 órától a polgármesteri hivatal Watthay Ferenc utcában található parkolóját bárki ingyenesen igénybe veheti.
 
A polgármester úgy döntött, hogy ez nemcsak az éjszaki órákban lesz ingyenesen elérhető, hanem a parkolót napközben is megnyitják a közforgalom előtt.
"Az elmúlt hetekben többen kérdezték, hogy van-e lehetősége egy családnak arra, hogy ha meg tudja oldani óvodás korú kisgyermekének napközbeni felügyeletét, akkor ne kelljen őt óvodába vinnie. Egyeztetve az óvodák vezetőivel: erre van jogszerű lehetőség az intézmények házirendje alapján. Kérjük az érintett szülőket, hogy az erre vonatkozó kérelmüket az adott intézmény vezetőjéhez nyújtsák be. Az óvodaigazgató adhat erre engedélyt ebben a rendkívüli időszakban" - olvasható Cser-Palkovics András posztjában.
 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár