3 évnél régebbi cikk

Cser-Palkovics András: bárki használhatja a polgármesteri hivatal Watthay utcai parkolóját, és otthon maradhatnak az óvodások Fehérváron
Cser-Palkovics András: bárki használhatja a polgármesteri hivatal Watthay utcai parkolóját, és otthon maradhatnak az óvodások Fehérváron

Nappal is bárki használhatja a polgármesteri hivatal Watthay utcai parkolóját, és az óvodaigazgatónak írt kérvénnyel az óvodások otthon maradhatnak, ha a család meg tudja oldani a felügyeletet - tette közzé közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.
 
A bejegyzésben olvasható, hogy a szombaton megszületett kormányzati döntés alapján hétfőn este 7 órától a polgármesteri hivatal Watthay Ferenc utcában található parkolóját bárki ingyenesen igénybe veheti.
 
A polgármester úgy döntött, hogy ez nemcsak az éjszaki órákban lesz ingyenesen elérhető, hanem a parkolót napközben is megnyitják a közforgalom előtt.
"Az elmúlt hetekben többen kérdezték, hogy van-e lehetősége egy családnak arra, hogy ha meg tudja oldani óvodás korú kisgyermekének napközbeni felügyeletét, akkor ne kelljen őt óvodába vinnie. Egyeztetve az óvodák vezetőivel: erre van jogszerű lehetőség az intézmények házirendje alapján. Kérjük az érintett szülőket, hogy az erre vonatkozó kérelmüket az adott intézmény vezetőjéhez nyújtsák be. Az óvodaigazgató adhat erre engedélyt ebben a rendkívüli időszakban" - olvasható Cser-Palkovics András posztjában.
 

Borítókép: Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek