3 évnél régebbi cikk

Vaksötétben akart szembe fordulni a forgalommal egy autós a fehérvári elkerülő felhajtóján
Vaksötétben akart szembe fordulni a forgalommal egy autós a fehérvári elkerülő felhajtóján

Úgy néz ki, hogy még mindig akad egy-egy bátor jelentkező, aki felül akarja írni a közlekedés legalapvetőbb szabályait: olyan felvételt rögzített egy autós fedélzeti kamerája, amelyen egy sofőr a 81-esről a 7-es irányába tartó felhajtón próbált szembe fordulni a forgalommal. Még szerencse, hogy a videó készítője időben kiszúrta a felelőtlen manővert!

Bár egy ideje csend és béke honol a környéken, úgy néz ki, hogy karácsony közeledtével ismételten megzavarodnak az autósok (is).

Ezúttal Székesfehérvár határán okozott galibát egy felelőtlen sofőr: miután a 81-esről az Új csóri úti körforgalom felé (első felhajtó a 7-esre) vette az irányt, útközben meggondolta magát, majd mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, szembe akart fordulni az egyirányú úton, feltehetőleg, hogy korrigálja a hibáját - mindezt koromsötétben téve.

Sanszos, ha a felvétel készítője pár másodperccel később ér a helyszínre, akkor szemben találja magát a szabálytalankodó járművel - ez esetben a frontális karambol sem lett volna elkerülhető. Egészen hihetetlen!

Borítókép: Facebook/Fehérvári gyökerek
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek