3 évnél régebbi cikk

Koronavírus: Fejér megyében és országosan is csökkent az új fertőzöttek száma
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined
Koronavírus: Fejér megyében és országosan is csökkent az új fertőzöttek száma
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined

Tegnap óta 2 907 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 139-en Fejér megyeiek. Elhunyt 115 többségében idős, krónikus beteg.

2 907 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 337 743 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Elhunyt 115 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 10 440 főre emelkedett.


A gyógyultak száma folyamatosan nő, összesen 186 449 fő. Az aktív fertőzöttek száma 140 854 fő. 5 297 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 372-en vannak lélegeztetőgépen.

Fejérben 139 újabb embernél mutatták ki a koronavírus-fertőzést, így összesen 12 453 beteget találtak megyénkben a járvány kezdete óta.

A számok alakulása és a kevés vakcina miatt az operatív törzs február 1-jéig meghosszabbítja a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Így az általános iskolák, óvodák nyitva maradnak, a középiskolákban marad az online oktatás és továbbra is érvényes az éjszakai kijárási tilalom.

(Forrás: koronavirus.gov.hu)

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek