3 évnél régebbi cikk

Már csak a 2021-re érvényes edényazonosító matricás kukákat üríti a Depónia
·Hírekhulladék·Utolsó frissítés: undefined
Már csak a 2021-re érvényes edényazonosító matricás kukákat üríti a Depónia
·Hírekhulladék·Utolsó frissítés: undefined

Akik a Depónia Nonprofit Kft. nyilvántartásában szerepelnek, már korábban megkapták a 2021-re érvényes matricát a zöldhulladék matricával együtt.

Február 1-től a Depónia Nonprofit Kft. nem szállítja el azokat a kommunális hulladékgyűjtő edényeket, amelyekre nem ragasztották fel a 2021-re érvényes, az edény űrméretének megfelelő matricát.

A Depónia az állandó lakosok részére még 2020. év végén a hulladéknaptárral, a tájékoztatóval és a zöldhulladék matricával együtt egy Depónia feliratú és a nyilvántartásuk szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő edényazonosító matricát küldött ki, amit a kommunális hulladékgyűjtő edény oldalára kellett felragasztani.

Az azonosító matrica igazolja a közszolgáltatás igénybevételének jogosultságát, így az az ingatlantulajdonos, aki nem kapott matricát, a cég nyilvántartásában nem szerepel.

A Depónia február első hetétől elkezdte már az ellenőrzéseket, és ott, ahol az edényére nincs felragasztva az edényazonosító, egy figyelmeztető matricát helyeznek/helyeztek el. 

Teendők, amennyiben ilyen figyelmeztető matricát kaptunk:

  1. Ellenőrizzük, hogy kaptunk-e olyan levelet cégtől (2020 végén), amely a tájékoztatót és hulladéknaptárt, a zöldmatricákat, továbbá az edényazonosító matricát tartalmazta.

  2. Ha megtaláljuk a matricát és az edényméret is megfelelő, ragasszuk fel az edényazonosító matricát a kommunális hulladékgyűjtő edényére.

  3. Ha nem találjuk a csomagot vagy az edényméret nem megfelelő, akkor jelezzük a problémát az ugyfel@deponia.hu e-mail címre az ügyfélkód (ezt a szerződésén találjuk), a név és szállítási cím megadásával.

 

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek