Clear sky18 °C
2021. május 9. vasárnap Gergely
Menü
Házhozszállítás

Hamarosan indulnak a vállalkozás-fejlesztési pályázatok

Hamarosan indulnak a vállalkozás-fejlesztési pályázatok
Támogatás vállalkozásoknak (Fotó: KDRIÜ)

Március 1-jén nyílik a VINOP-1.2.1-21 kódszámú, A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című felhívás.

A pályázók olyan mikro-, kis- és középvállalkozások lehetnek, amelyek rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel, éves átlagos statisztikai állományi létszámuk a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben legalább 3 fő volt és Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és egyéni cégek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei.

A támogatható tevékenységek közül kötelezően megvalósítandó a technológiafejlesztés, az alábbiak közül pedig kettő tevékenység megvalósítása szükséges: infrastrukturális és ingatlan beruházás, megújuló energiaforrást hasznosító fejlesztés, üzleti felhőszolgáltatás, képzés és tanácsadás igénybevétele.

A támogatás alapvetően visszatérítendő támogatás, mely adott feltételek részben vagy teljes mértékben történő teljesítése esetén vissza nem térítendő támogatássá alakul.

Az igényelhető támogatás 10 millió Ft – 629,3 millió Ft között mozog, de a projekt elszámolható összköltségének maximális összegét a támogatást igénylő vállalkozás benyújtást megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti év átlagos statisztikai állományi létszáma határozza meg.

A közép-dunántúli régióban a mikro- és kisvállalkozások 55%-os, a középvállalkozások pedig 45%-os támogatási intenzitás mellett pályázhatnak.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a kiírásról, keresd fel a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökséget a +36 20 432-4967-es telefonszámon vagy a kdriu@kdriu.hu e-mail címen!

Az Ügynökség ingyenes előminősítést végez az alábbi linken található űrlapon keresztül:
https://www.surveymonkey.com/r/VINOP-121-21_elominosites

Hamarosan indulnak a vállalkozás-fejlesztési pályázatok

 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Május 15-ig küldhetjük be a különleges fotókat és rajzokat a Balaton időjárásáról
  Május 15-ig küldhetjük be a különleges fotókat és rajzokat a Balaton időjárásáról
 • Kinyitottak a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyei
  Kinyitottak a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyei
 • Elindult az emlőszűrés Székesfehérváron
  Elindult az emlőszűrés Székesfehérváron
 • Orbán: mindenki örömmel fogadta az Egészségügyi Világszervezet döntését a Sinopharm vakcináról
  Orbán: mindenki örömmel fogadta az Egészségügyi Világszervezet döntését a Sinopharm vakcináról