18

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
3 évnél régebbi cikk

Elkapták a sárkeresztúri pedofil apát, aki 7 éves kislányát akarta megerőszakolni
·BűnügySárkeresztúr·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Elkapták a sárkeresztúri pedofil apát, aki 7 éves kislányát akarta megerőszakolni
·BűnügySárkeresztúr·Utolsó frissítés: undefined

Hat napig bujkált az a sárkeresztúri férfi, aki Valentin-napon a saját kislányát akarta megerőszakolni. A pedofil apa végül szombat este ment haza, a rendőrök a házban kapták el.

Hat nap bujkálás után szombat este elfogták azt a sárkeresztúri férfit, aki ellen a saját 7 éves kislánya megrontása miatt adtak ki elfogatóparancsot, írja a Bors. Élettársa szerint R. Ferenc az előző hétvégén biciklivel menekült el a háztól, ezúttal viszont gyalog tért vissza. A 45 éves férfi ruhái nem voltak szakadtak, ezért a nő szerint valaki befogadhatta.

R. Ferenc még február 14-én fajtalankodott a kislánnyal, amíg élettársa a boltban volt. A nő a vásárlásból hazatérve az ablakon keresztül vette észre, hogy mi történik a házban. A Bors információi szerint a pedofil apa úgy erőszakoskodott a gyerekkel, hogy közben a gyerek 6 és 4 éves öccsei a szomszéd ágyon feküdtek.

A pedofil apa felkerült a legkeresettebb bűnözők listájára is, majd ezután tért vissza szombat este a házhoz. Élettársa eleinte nem akarta beengedni, de a férfi közölte, hogy a gyerekeknek hozott valamit, és ha a nő nem nyitja ki, akkor berúgja az ajtót. A rendőröket végül a nő testvére hívta ki, akik pár perccel később leteperték, megbilincselték és elszállították R. Ferencet.

Közben kiderült, hogy a sárkeresztúri férfi nem először került szembe a törvénnyel: korábban 5 év börtönre ítéltek, amiért megpróbálta megerőszakolni az akkor 6 éves saját öccsét. Édesanyjuk elmondása szerint a most 24 éves férfi azóta már túltette magát a történteken, de sokáig tartott számára a trauma feldolgozása. Az anyuka több mint 10 éve nem tartja a kapcsolatot erőszakoskodó fiával, de az asszonyt az elmúlt napokban többször is kihallgatta a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a lap kérdésére elismerte, hogy szombat este fél kilenckor valóban elfogták és őrizetbe vették a férfit, de további részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árultak el. Így az sem derült ki, hogy R. Ferenc hol bujkált az elmúlt napokban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek