3 évnél régebbi cikk

Elmarad a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound
Elmarad a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound

A járvány miatt 2020 után idén sem lesz nyári bulizás Sopronban és Zamárdiban. A szervezők bejelentették, hogy ismét VOLT és Balaton Sound nélkül maradunk.

A koronavírus-járvány miatt idén is elmarad a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound. A két fesztivál Facebook-oldalán nagyjából hasonló tartalmú közlemény jelent meg csütörtök délben. Ebben a szervezők a fellépők, a dolgozók és a közönség biztonsága érdekében mondják le a két rendezvényt. A posztban hangsúlyozzák, hogy "a vírushelyzet sok más mellett a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart is kiszámíthatatlan terepre sodorta, szerte a világon".

A tervek szerint az egyaránt a Sziget érdekeltségébe tartozó soproni VOLT Fesztivált június 30-július 3., míg a zamárdi Balaton Soundot hagyományosan a következő héten, vagyis július 7-11. között rendezték volna. Arról egyelőre még nincs hír, hogy az augusztus 4-11. közötti napokra kitűzött Sziget Fesztivált megrendezik, vagy sem. Korábban Kádár Tamás, a Sziget cégvezetője a Reggeliben azt mondta, hogy legkésőbb márciusban eldöntik, megtartják-e az idei fesztiválokat, köztük a Szigetet is.

A fesztiválszezon két legnagyobb Fejér megyei rendezvénye közül a velencei EFOTT 2021-re még tervezett dátumot sem tett közzé. A székesfehérvári FEZEN Fesztiválnak ezzel szemben van konkrét időpontja: ha kedvezően alakul a járványhelyzet, akkor július 28-31. között tartják a Takarodó úton.

A VOLT Fesztivál teljes bejegyzését itt lehet elolvasni:

Borítókép: Facebook/Balaton Sound
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek