3 évnél régebbi cikk

Előrecsomagolt élelmiszerekkel segíthetjük a fehérvári kórház dolgozóinak munkáját
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook.com/kerekesgyongyver
Előrecsomagolt élelmiszerekkel segíthetjük a fehérvári kórház dolgozóinak munkáját

Elsősorban előrecsomagolt élelmiszerekre, kávéra és vízre van szükségük a kórházi dolgozóknak Székesfehérváron - olvasható a Fejér Megyei Szent György Kórházért FOGJUNK ÖSSZE! elnevezésű Facebook-csoportban közzétett posztban.

A járványügyi szempontok miatt a kórházi dolgozók munkáját elsősorban előrecsomagolt élelmiszerekkel, például keksszel, csokival, instant kávéval segíthetjük. Nagy segítség, ha ezeket az élelmiszereket, italokat olyan kiszerelésben küldjük be, amit egyszerre beöltözve, szaladgálás közben is lehet fogyasztani. De örülnek egy gyerekrajznak és néhány kedves sornak is.

"Ha pizzát, menüt, egyéb készételt szeretnél küldeni, azt rendeld meg kiszállítással, fizesd ki, és mondd meg, melyik osztályra szánod, a többit megoldják" - olvasható a bejegyzésben.

Higiéniai szempontból fontos, hogy ne küldjünk be a kórházba romlandó, nehezen tárolható dolgokat!

A felajánlásokat bármelyik osztálynak lehet küldeni, de ne feledjük, hogy a Fejér Megyei Szent György Kórházban ezernél is többen dolgoznak többek között  karbantartók, takarítók, sterilesek, laborosok, nővérek, orvosok olyan osztályokon, amikről még nem is hallottunk, ám ugyanúgy nélkülözhetetlen a munkájuk a kórház napi működéséhez, mint bárkinek, aki a kirakatban van!

Ha nem tudunk dönteni, akkor a felajánlásokat a "sorompós" kapunál Kerekes Gyöngyvér nevére adjuk le, aki becsületesen szétosztja a dolgozók között.

 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek