3 évnél régebbi cikk

Csalókra figyelmeztet a Fejérvíz
Csalókra figyelmeztet a Fejérvíz

Munkatársaik soha nem fogadnak el készpénzt és nem végeznek bejelentés nélkül csatornatisztítást és más munkát - hívja fel a figyelmet a fehérvári cég. Vigyázzunk, kit engedünk be a lakásba!

Hivatalos Facebook-oldalántett közzé felhívást a Fejérvíz Zrt.  Mint emlékeztenek, néha a „vízműre” hivatkozva, vízmérőleolvasás címén, vagy akár más közműcég munkatársának kiadva magukat, csalók szeretnének bejutni az ingatlanokba, lakásokba. A fehérvári cég bejegyzésében részletezte, milyen jelekre legyünk figyelmesek, miből vehetjük észre, ha csalókkal van dolgunk.

"FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, hogy MUNKATÁRSAINK SOHA, SEMMILYEN OKBÓL NEM SZEDNEK A HELYSZÍNEN KÉSZPÉNZT!

Munkatársaink FEJÉRVÍZ feliratú munkaruhát hordanak, és ha be kell jutniuk bármi okból az ingatlanokba, kötelesek felmutatni arcképpel ellátott céges kitűzőjüket.

A Fejérvíz által a helyszínen végzendő munkákat előre egyeztetett időpontban, vagy előre tervezett karbantartási munkák esetén előre meghirdetett időpontokban végzik munkatársaink – a váratlan mérőhelyi ellenőrzés kivételével.

Mindig legyen gyanús, ha ezeken az időpontokon kívül érkezik valaki!

Munkatársaink vagy megbízottjaink fényképes igazolvánnyal vagy megbízólevéllel rendelkeznek, amelyet az érkezést követően felmutatnak. A felhasználók is kezdeményezhetik az igazolvány, megbízólevél bemutatását. Amennyiben nem meggyőző a dokumentum, illetékes üzemmérnökségünk telefonos ügyfélszolgálatán ellenőrizni lehet a szakember személyét és a helyszíni munka valóságtartalmát.

Általános szabály: ha valakit, vagy több személyt mégis beengednek, ne hagyják egyedül és ne engedjék, hogy eltereljék a figyelmüket. Ha visszaélés tapasztalnak, kérjük, haladéktalanul tegyenek feljelentést és tájékoztassák a szolgáltatót is

Ezért ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Fejérvíznek nincs szerződéses kapcsolata csatornatisztításra semmilyen külső vállalkozóval.

A közterületen lévő csatornák tisztítását saját kezdeményezésre, vagy bejelentésre végezzük amiért külön nem számlázunk.
Az ingatlanon belüli csatornahálózatok tisztítását csak előzetes felhasználói megrendelésre végezzük

Kérjük, hogy ha nem rendeltek meg előzetesen csatornatisztítást társaságunktól, ne engedjék be ezeket az embereket, és ne írjanak alá semmilyen megrendelőt, vagy számlát!"

Borítókép: pexels.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek