3 évnél régebbi cikk

Láttátok, mi történt? - Fejér megyei baleset miatt keres szemtanúkat a rendőrség
·Hírekközlekedés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Láttátok, mi történt? - Fejér megyei baleset miatt keres szemtanúkat a rendőrség
·Hírekközlekedés·Utolsó frissítés: undefined

A sárbogárdi rendőrök egy Rétszilas közelében történt közúti közlekedési baleset körülményeinek tisztázása érdekében kérik a lakosság segítségét.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat egy közúti közlekedési balesettel összefüggésben. 

A rendelkezésre álló adatok alapján március 29-én 16 óra 40 perc körül egy Ford típusú személygépkocsi a 63-as számú főúton közlekedett Rétszilas felől Cece irányába. A Ford haladása során - Rétszilast elhagyva - egy balra ívelő útkanyarban a jobboldali útpadkára hajtott, ahol az autó irányíthatatlanná vált és az árok irányába sodródott.

A vízelvezető árokban mintegy 40 méter megtételét követően egy bekötő út megdobta a járművet, amely ezt követően kidöntött egy fát és végül a jobboldali árokban a tetejére borulva állt meg.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik,

jelentkezzen személyesen a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/460-046 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

(Forrás: police.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek