Clear sky18 °C
2021. május 9. vasárnap Gergely
Menü
Házhozszállítás

Április 22-30-ig pályakarbantartás miatt változik a vonatok menetrendje a székesfehérvári vonalon

Pályakarbantartást végeznek több vasútvonalon a következő napokban és jövő héten is. Ez érinteni fogja egyes vonatok közlekedését a Székesfehérvár – Szombathely és a Budapest-Déli – Székesfehérvár vonalon – tájékoztatott a MÁV-START Zrt.

Április 22-től 24-ig, csütörtöktől szombatig Várpalota – Veszprém állomások között végeznek pályakarbantartási munkákat. Emiatt a Székesfehérvár – Szombathely vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, Várpalota – Veszprém között pedig vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

Április 22-tól április 24-ig, csütörtöktől szombatig a Várpalota – Veszprém, Szabadbattyán – Balatonfüred, Vecsés – Üllő és Ferencváros – Budapest-Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest-Déli – Székesfehérvár vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint, vagy nem közlekednek, az S36-os személyvonatok pedig rövidített útvonalon, Üllő/Kőbánya-Kispest helyett Kelenföld indulási és célállomással járnak. A Budapest-Déli - Székesfehérvár vonalon ütempótló vonatok is segítik a közlekedést.

Április 26-tól 30-ig, jövő hétfőtől péntekig Veszprém – Ajka állomások között dolgoznak a pályakarbantartók, ezért a Székesfehérvár – Szombathely vonalon egyes vonatok menetrendje változik. Veszprém és Ajka között vonatpótló autóbuszokat vehetnek igénybe az utazók.

Április 26-tól április 30-ig, jövő hétfőtől péntekig a Veszprém - Ajka, Szabadbattyán – Balatonfüred és Vecsés – Üllő állomások között lesz pályaépítés. Ennek okán a Budapest-Déli - Székesfehérvár vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint, vagy nem közlekednek, Üllő/Kőbánya-Kispest helyett Kelenföldig mennek és innen indulnak. A Budapest-Déli – Székesfehérvár vonalon ezidő alatt is lesznek ütempótló vonatok, a 9008 sz. vonat pedig 30 perccel korábban közlekedik.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Május 15-ig küldhetjük be a különleges fotókat és rajzokat a Balaton időjárásáról
  Május 15-ig küldhetjük be a különleges fotókat és rajzokat a Balaton időjárásáról
 • Kinyitottak a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyei
  Kinyitottak a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyei
 • Elindult az emlőszűrés Székesfehérváron
  Elindult az emlőszűrés Székesfehérváron
 • Orbán: mindenki örömmel fogadta az Egészségügyi Világszervezet döntését a Sinopharm vakcináról
  Orbán: mindenki örömmel fogadta az Egészségügyi Világszervezet döntését a Sinopharm vakcináról