2 évnél régebbi cikk

Kinyitottak a teraszok, újra megtelt élettel Fehérvár belvárosa
·Hírekújranyitás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kurucz Tünde
Kinyitottak a teraszok, újra megtelt élettel Fehérvár belvárosa
·Hírekújranyitás·Utolsó frissítés: undefined

Újra megtelt élettel Székesfehérvár belvárosa. A teraszok nyitásának első napján volt forgalom a városban, de a zsúfoltság szombat kora délután nem volt jellemző a Fő utcán.

A kerthelyiségek reggel 5 óra és este fél 10 között lehetnek nyitva. Az itt tartózkodó vendégeknek nem kell maszkot viselni, de a felszolgálóknak igen. Az esti kijárási tilalom 23 órakor kezdődik. 

Az egyik belvárosi étterem tulajdonosa azt mondta, nagyon sokat küzdöttek az elmúlt hónapokban azon, hogy a csapatot egyben tudják tartani, ez sikerült nekik és most nagyon bizakodók.

Vas Gyula a Dos Puertas étterem tulajdonosa úgy nyilatkozott a Fehérvár Televíziónak, hogy nyitás után negyedórával az első vendég megérkezett."Fel is írtam magamnak, mit rendelt. Nagyon-nagyon öröm volt az egész konyhán és a pincérek között is." - fejtette ki a tulajdonos, majd hozzátette, hogy reméli sokakat csal a napsütés és a terasznyitás a Belvárosba.

Ottjártunkkor a belvárosi teraszokon sokan üldögéltek. Voltak olyan helyek, ahol szabad asztal nem volt. A cukrászdáknál pedig külön figyeltek arra, hogy a fagyispultoknál ne torlódjon fel a tömeg.

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek