2 évnél régebbi cikk

Nyers étel parti lesz Székesfehérváron, a Saveur Kávézó és Cukrászda teraszán
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gürtler Gábor
Nyers étel parti lesz Székesfehérváron, a Saveur Kávézó és Cukrászda teraszán

Izgalmas, különleges és egészséges - a Saveur nyers étel partiján Varga István Nyers Séf mutatja majd be néhány nyers étel elkészítését, valamint ad át otthon is felhasználható tippeket és tanácsokat.

Az elmúlt hetek-hónapok bezártsága után szinte nincs ember, aki ne szeretne részt venni egy izgalmas és tartalmas programon - persze kinek-kinek ízlése szerint. A gasztronómia kedvelőinek most jó hírünk van: 

Varga István Nyers Séf lesz a vendége a székesfehérvári Saveur Kávézó és Cukrászdának május 15-én, szombaton 14 órától.

"Mivel cukrászdánkban is vannak nyers vegán sütemények, ezért arra gondoltunk, meghívunk egy olyan szakembert, aki jártas a nyers ételek készítésében, és a tapasztalatait bemutató keretében osztja meg velünk. Felkerestük Varga István Nyers Séfet, aki bőséges tapasztalattal rendelkezik a témában, online kurzusokat szervez, és már számos bemutatót tartott itthon és külföldön. István egy könnyed büfémenüt készít majd nekünk jó hangulatú ismeretátadás közepette. Aki eljön, az sok-sok, otthon is felhasználható tippet és tanácsot kap a nyers étkezés kapcsán, amivel az immunrendszerünket is erősíthetjük" - mondta el Karetka Katalin üzletvezető.

Nemcsak a téma, de a menü is izgalmas, amivel a Varga István készül, és amit a vendégek előtt készít majd el: 

  • aszalt paradicsomos vöröslencse fasírtot
  • arany és barna lenmagos kenyeret
  • füstöltsajt-szószos salátát
  • epres pohárkrémet és a nyers mákos gubát.

A programon való részvétel ára 5.000 forint, amely magába foglal egy próbahónapot is Varga István nyers vegán online kurzusán, 10.000 forint értékben.

Jelentkezni május 11-én, keddig lehet az info@saveur.hu e-mail-címen vagy személyesen a cukrászdában.

Mivel a járványügyi helyzet miatt - hogy mindenki biztonságos távolságban ülhessen egymástól -,  20 főben maximalizálták a létszámot, a szervezők azt kérik, hogy csak azok jelentkezzenek, akik komolyan gondolják a részvételi szándékot. Ha az eseményt halasztani kell, akkor a pótlás napja május 29-e lesz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek