2 évnél régebbi cikk

Megújulva várja vendégeit a Hatpöttyös étterem
·Gasztrogasztronómia·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Körtvélyes Tivadar
Megújulva várja vendégeit a Hatpöttyös étterem
·Gasztrogasztronómia·Utolsó frissítés: undefined

Tavaly augusztusban költözött átmeneti főzőkonyhájába a Hatpöttyös étterem csapata, most pedig a Prohászka úton találtak új helyiséget az étteremnek. A felújítással elkészültek, hamarosan pedig új szolgáltatásokkal nyitják meg az étkezde kapuit.

A Prohászka út 16. szám alatt, újonnan kialakított helyiségben a korábbihoz hasonlóan családias, barátságos és egyedi ízléssel kialakított környezetben várja a Hatpöttyös csapata a vendégeket. Az étterem teljes felújításon esett át: új falakat húztak, de megújult a víz- és a gázrendszer, valamint a gépészet is.

A felújítás anyagi fedezetét is sikerült előteremteni, a költségekhez pedig egy szívmelengető összefogásnak köszönhetően rengeteg székesfehérvári lakos járult hozzá. 

 "Egy követes kampányt indítottak értünk, ami karácsonyig tartott, és 3 millió 600 ezer forintot kaptunk ajándékba. Ez rengeteget segített abban, hogy talpon tudtunk maradni. Enélkül nem sikerült volna. Köszönjük a követeknek és minden adakozónak, aki arra gondolt, hogy jó helyre kerül az ő adománya" - nyilatkozta a Fehérvár Televíziónak Hermanné Nagy Vera, a Hatpöttyös étterem tulajdonosa.

Hermanné Nagy Vera kiemelte, nagy öröm és büszkeség számára, hogy egy ember kivételével az egész csapat vele tartott Seregélyesi úti főzőkonyhába, hiszen ők mind vállalták a bejárással járó plusz terheket is. De mint mondja, mire elfogyott az erejük, be lehetett költözni az új helyre. Így most egy rendkívül jókedvű, aktív és munkára kész csapat várja a vendégeket.

A Hatpöttyös étterem nyitásra kész, már csak az utolsó engedélyeknek kell befutniuk. Jövő héttől  pedig – kedd és vasárnap között – délelőtt 11 órától délután 4 óráig várják újra vendégeket a megszokott minőséggel, sőt, a jövőben rendezvényeket, vacsoraesteket is szeretnének szervezni. 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek