2 évnél régebbi cikk

Kegyetlenség! Cicát lőttek le a Móricz Zsigmond utca környékén Fehérváron
Kegyetlenség! Cicát lőttek le a Móricz Zsigmond utca környékén Fehérváron

Csütörtökön a Móricz Zsigmond utcában meglőtték egy cicát. A sebesült állat még haza tudott menni, de az életét már nem lehetett megmenteni.

Maszatot, a cicát csütörtökön, a reggeli órákban a Móricz Zsigmond utca környékén lőtték meg egy nem engedélyköteles légpuskával. A sebesült macska még nagy nehezen haza tudott vánszorogni, ám a gazdái hiába vitték kórházba, már nem tudtak rajta segíteni.

"Felfoghatatlan, hogy valaki a belváros közelében, kertvárosban, fényes nappal puskával ártatlan állatokra lövöldöz. Aki állatokkal így bánik, emberre is veszélyes" - olvasható a bejegyzésben, amelyet Maszat gazdája tett közzé a Facebookon. A gazdik a rendőrségen feljelentést tettek, és kérik, hogy jelentkezzen, aki látott valamit, hogy minél hamarabb meglegyen a lövöldöző.

Fehérváron nem az első eset, hogy fényes nappal valaki lövöldözött. Nagy port kavart az az ügy, amikor 2018 áprilisában a Budai úton az Interspar előtti buszmegállóban várakozókra lőtt rá egy férfi légpuskával és több embert is megsebesített.

Borítókép: facebook.com/horvatheszter
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek