2 évnél régebbi cikk

Elkötött kocsival karambolozott egy 16 éves fiú Szabadegyházánál, az egyik utasa meghalt
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Elkötött kocsival karambolozott egy 16 éves fiú Szabadegyházánál, az egyik utasa meghalt
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Nem volt jogosítványa és feltehetően alkoholt is ivott az a 16 éves kamaszfiú, aki feltehetően elkötötte a szülei kocsiját és éjjel karambolozott Szabadegyházánál. Az egyik utasa, egy 15 éves fiú, meghalt a balesetben.

Halált okozó közúti baleset miatt folytat eljárást a rendőrség egy jogosítvánnyal nem rendelkező 16 éves fiatal ellen, aki 2021. május 21-én éjjel egy útkanyarhoz érve túl gyorsan ment és balesetet okozott Szabadegyháza külterületén - írja a police.hu.

A fiú által vezetett autó először átsodródott  sávba, majd az úttest jobb oldalán levő jelzőtáblának csapódott, melynek következtében az oldalára billent és megpördült.

Az ütközés következtében a járműben utazó négy fiatal közül egyik kirepült a gépkocsiból, melynek során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, hárman pedig könnyű sérülést szenvedtek. A sofőr esetében felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyaszthatott, amelynek megerősítése további szakértői vizsgálatot igényel.

A deltahirek.hu információi szerint a meghalt fiú rokona könnyek közt arról beszélt, hogy testvére és a kocsit vezető fiú Pusztaszabolcsra tartottak az éjszaka, amikor a baleset történt. Helyi hírek szerint a sofőr otthonról, a szülők engedélye nélkül kötötte el a kocsit.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek