2 évnél régebbi cikk

Június 3-án nyit a Cinema City mozi az Alba Plazában
·Filmfilm·Utolsó frissítés: undefined
Június 3-án nyit a Cinema City mozi az Alba Plazában
·Filmfilm·Utolsó frissítés: undefined

Jövő csütörtökön országszerte megnyitja kapuit a Cinema City mozihálózat, és már az első héten olyan filmek debütálnak, mint az Oscar-díjas A nomádok földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek.

203 nap zárvatartás után június 3-án (jövő csütörtökön) nyitja újra a Cinema City országszerte mozijait. A kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz. Már az első héten olyan filmek debütálnak, mint az Oscar-díjas Nomádok Földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek - írja közleményében a Cinema City.

Nyáron olyan látványos és izgalmas alkotások kerülnek a Cinema City műsorára, mint a Fekete Özvegy, a Dzsungeltúra, az Öngyilkos osztag 2., a Raya és az utolsó sárkány, a Space Jam: Új kezdet, a Croodék - Egy új kor, és a Hotel Transylvania 4 - Transzformánia. Az év második felének meghatározó és igen várt filmjei pedig a Dűne, a 25. Bond film, a Nincs idő meghalni, a Top Gun: Maverick, a Marvel stúdió Örökkévalók című produkciója és a Universal Énekelj 2. animációja lesznek.

Szintén a nyári hónapokban láthatják a magyar filmek szerelmesei az Űrpiknik, az Így vagy tökéletes, a Becsúszó szerelem és a Feleségem története alkotásokat. Kora ősszel pedig a Toxikóma és a Berlinale-n a legjobb rendezésért járó Ezüst Medve díjat nyert Természetes fény című filmek kerülnek nagyvásznon bemutatásra.

A részletes moziműsor május 30-tól lesz elérhető a cinemacity.hu weboldalon.

 

Fő a biztonság!

A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves. A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül jöhetnek, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat.

A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt. A kormányrendelet értelmében a maszk nem kötelező.

A járványhelyzet enyhülése mellett a mozihálózat továbbra is kiemelten kezeli a munkatársai és a nézők biztonságát és egészségét, ezért:

  • a Cinema City jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott,
  • minden munkatárs maszkban dolgozik majd, azok, akik ételt szolgálnak fel kesztyűt is viselnek,
  • a Cinema City folytatja a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyez ki.

A Cinema City emellett kéri, hogy aki bármilyen betegség tüneteit észleli magán ne menjen közösségbe.

Borítókép: Horváth Reni
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek