2 évnél régebbi cikk

Készen áll az új oltópont Fehérváron, Fejérben újra lehet időpontot foglalni Pfizer-oltásra
Készen áll az új oltópont Fehérváron, Fejérben újra lehet időpontot foglalni Pfizer-oltásra

Csütörtöktől új helyen kaphatják meg vakcinájukat azok, akik regisztráltak, és időpontot foglaltak. A Seregélyesi úti teherporta felől lehet majd megközelíteni a korábbi ápolási osztály épületét, ahol változatlan nyitvatartással várják az oltásra érkezőket.

Az újrainduló járóbeteg ellátás miatt május 27-től, csütörtöktől új helyszínen, a Seregélyesi út 3-as szám alatt kell jelentkezni az oltásért.

Pünkösdkor több mint ötezren kapták meg második oltásukat. Reiber István a kórház járványügyi főmunkatársa a Fehérvár Televíziónak elmondta: akik az első oltásukat felvették, jellemzően a másodikért is megérkeznek.

Az új oltópont a Budai kapu felől, a Halesszal szemben közelíthető meg.

Majd pedig az előző években ápolási és krónikus osztályként működő Lujza épületet megkerülve jutunk el a bejárathoz. Két szinten zajlik majd az oltás változatlan nyitvatartással, 7-19 óráig, a hét minden napján.

A kórház vezetősége kéri, hogy a bejáratot mindenki gyalogosan közelítse meg, parkolni a kórház környezetében található parkolókban ingyenesen lehet!

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a mai naptól Fejér megyében ismét lehet időpontot foglalni Pfizer-, Szputnyik- és Sinopharm-védőoltásra.

Jövő héten szerdáig 6000 adag Pfizer-, 2085 adag Szputnyik- és 900 adag Sinopharm-oltóanyag felvételére van lehetőségük a www.eeszt.gov.hu oldalon keresztül azoknak, akik érvényes regisztrációval rendelkeznek. 

"A járványnak még nincs vége, tartsuk be a szabályokat, és vigyázzunk magunkra, egymásra!" - hangsúlyozza a polgármester.

Borítókép: Fehérvár TV
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek