2 évnél régebbi cikk

Közlekedik a család - június 12-én lesz a fehérvári verseny
Közlekedik a család - június 12-én lesz a fehérvári verseny

Idén is várják a jelentkezőket a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre. A június 12-i, fehérvári területi versenyre elektronikus úton, illetve a verseny napján a helyszínen is jelentkezhetnek a családok. Az idei évben díjazzák a legeredményesebb iskolákat is.

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakmai támogató partnereivel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt. A verseny fődíja egy ŠKODA KAMIQ személygépkocsi.

A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek. Egy család csak egy területi versenyen vehet részt.

A területi versenyeket egyszerre több helyszínen június 12-én bonyolítják le. Székesfehérváron, a Mátyás király körúton 9 órakor kezdődik a megmérettetés. Nevezni a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon, a Helyszínek menüpont alatt elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet.

Az idei évben díjazzák a legeredményesebb iskolákat is. A legtöbb résztvevővel rendelkező iskola akár 500 000 Ft értékű iskolaszert nyerhet!

A jelentkezéshez az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottsága elektronikus úton kiküldi az intézményeknek az elfogadó nyilatkozatot, amit az iskola igazgatója aláírásával elfogad, visszaküldi az orfkobb1992@gmail.com címre, így az intézményben tanuló diákok részt vehetnek a vetélkedőn.

(Forrás: ÖKK)

Borítókép: Fehérvár TV
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek