6 évnél régebbi cikk

Mik a legtrendibb rövid frizurák 2017-ben?
Fehérvár Médiacentrum fotója
kovacs.v.orsolya
Mik a legtrendibb rövid frizurák 2017-ben?

Hullámos vagy egyenes, szabályos vagy aszimmetrikus, és akár extrém színű – ilyen mind-mind lehet egy trendi rövid női frizura 2017 nyarán. Tudd meg tőlünk, mi a legújabb divat!

Visszavonhatatlanul közeleg a nyár: alig három és fél hét múlva júniusra lapozunk a naptárban! A nagy melegben jobban esik, ha nem lóg a nyakukba a hajunk. Ez jó alkalom lehet arra, hogy kipróbáljunk egy merész, rövid frizurát. De ha a tavaszi megújulás miatt változtatnál a kinézeteden, vagy csak töredezett hajvégeidtől szabadulnál, minden esetben segítünk választani. Nézz körül velünk a 2017-es tavaszi-nyári hajtrendek között!

 

Kacéran kukkantunk ki a frufrunk mögül az idén (fotó:hairdrome.com)

A thesugarstyles.com szerint az idei szezonban a legnépszerűbb a homlokunkba lógó frufru. A szemöldökünkre omló tincsektől a haj elveszíti 'jókisfiús' jellegét, szabálytalan és kacér lesz. Ennél a frizuránál a formázással sem kell sokat bajlódnunk: a fej hátsó részén a vágásnak köszönhetően tartja a formáját a hajunk, elöl pedig arra fésüljük, amerre nekünk kényelmes.

Néhány bátor mozdulat a borotvával, és máris kész a frizura  (fotó: h-styles.net)

A borotvált fazon továbbra sem ment ki a divatból. Ezt azonban tényleg jobb ha csak azok választják, akiknek rengeteg türelmük van a hajukkal foglalkozni. Hiszen egy ennyire speciális vágás alig néhány nap alatt elveszti a formáját, így egészen biztos, hogy legalább hetente a fodrász székében kell majd ücsörögnünk.

Mintha a pasid borzolta volna össze...  (fotó: awesome-hairstyles.com)

A művészien összeborzolt tincsek a fejünk tetején igazi önfeledt, nyári hangulatot árasztanak. Ez a frizura azonban csak látszatra könnyed: ahhoz, hogy minden tincs a helyén legyen, gondos formázásra és fixálásra is szükség lehet.

Még a sötétben is világítani fogsz ezekkel a színekkel (fotó: pinterest.com)

Idén a szinte őszesen világos árnyalatok, és a hideg, kékes, lilás, zöldes melír a legnépszerűbb a merész színhatások kedvelőinek körében – írja a hairstyleweekly.com. Ezzel a frizurával szintén sok a "meló". Hiszen a színe eltér bármelyik természetes árnyalattól, a lenövés nagyon hamar feltűnő lesz. Viszont ha odafigyelünk rá, és rendszeresen festetjük, garantáltan minden szem ránk szegeződik majd idén nyáron!

Irány a fesztivál!   (fotó: pophaircuts.com)

Igazi "rockfesztivál" frizura ez a látványosan eltérő hosszúságú tincsekből álló, szabálytalan frizura. Kényelmes, mert bármerre is kóboroljanak el a rakoncátlan tincseid, nyugodtan mondhatod, hogy te ezt pontosan így tervezted, és direkt ilyen a hajad!

Rövid frizura a mindennapokra (fotó: hairstyleweekly.com)

A klasszikus bobfrizura sosem megy ki a divatból. Stílusos és fiatalos egyszerre, elegáns lehet az irodai viselethez és a lazább, hétköznapi ruhadarabokhoz is jól áll. Megfelelő vágás esetén elég megszárítani, és már kész is.

Egész nap úgy érezheted, mintha strandolnál  (fotó:hairdrome.com)

Olyan ez a frizura, mintha épp most jöttél volna a strandról, és a napfény szárította volna a hajadba a könnyed hullámokat. Laza megjelenés a nyári forróságban, mi többet kívánhatnál? Napszítta melírcsíkokkal fokozhatod a hatást!

Göndör fürtökből is szépen lehet bob frizurát vágni   (fotó: hairdrome.com)

Ha természetesen göndör a hajad, akkor sem kell tartózkodnod a a rövid frizurától. Idén a hátul rövidebbre nyírt, az állkapocs vonalát követő forma lesz a legmenőbb.

Ha pedig ennyi ötlet nem elég, böngéssz minden idők legmenőbb sztárfrizkói között, melyekről a Harper's bazaar és a Marie Claire is készített összeállítást idén tavasszal.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek