5 évnél régebbi cikk

Nézd meg nálunk az AWS vadonatúj klipjét!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Radó Norbert
Nézd meg nálunk az AWS vadonatúj klipjét!

Azután akár élőben is, a július 18-i koncertjükön Budapesten. Az Eurovíziós Dalfesztiválon szereplő Viszlát, nyár! után végre itt az újabb videoklip, a hasonlóan dinamikus Hol voltál?

Ahogyan arról mi is beszámoltunk Siklósi Örssel készült portréinterjúnkban, őszre készül el az idei Eurovíziós Dalfesztiválon részt vevő AWS zenekar új nagylemeze. A zenei versenyen a Viszlát, nyár! című dalukkal szerettették meg magukat.

Most pedig itt az új single, a Hol voltál? melyet a videómegosztón már meg is tekinthetünk:

 A klip képi világát Bessenczi Richárd álmodta meg, aki hétköznapi embereket állított szembe a zenekar tagjaival - ahogy egymás számára észrevétlenül léteznek a tehetetlenségben - fogalmazta meg a zenekar röviden a klip tartalmát.

A Hol voltál? az AWS zenekar első idei szerzeménye, melynek élő premierjére sem kell sokat várni: július 18-án a Barba Negra Trackben ad önálló koncertet a zenekar, ahol most először ez a dal is elhangzik majd.

Ezután pedig folytatódnak a nyári kalandok, amik közül a július 18-i koncert után az ausztus 3-i németországi Wacken Open Air fesztiválos fellépésük lesz a kiemelt dátum - ide a szervezők az Eurovíziós szereplése alapján hívta meg az AWS-t, ami alatt folyamatosan támogatta a srácokat a fesztivál stábja közösségi oldalain.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek