5 évnél régebbi cikk

Gyűjtést szervez a Cutler Fehérvár egy sclerosis multiplexes fiatal gyógykezelésére
Gyűjtést szervez a Cutler Fehérvár egy sclerosis multiplexes fiatal gyógykezelésére

A sclerosis multiplex (SM) alattomos betegség, sokszor a semmiből sújt le. Károly Péter tavaly decemberben másodszor került tolószékbe, de nem adja fel. A Cutler Fehérvár gyűjtést szervez, hogy a 29 éves, kisgyerekes családapa rehabilitációját minél nagyobb összeggel tudják támogatni.

Csak akkor szembesülsz azzal igazán, milyen óriási dolog is egy olyan hétköznapi cselekvés, mint a járás, amikor képtelen vagy rá. Többségünknek teljesen normális, hogy felállunk, ágaskodunk, ugrálunk vagy leülünk, de aki egyik napról a másikra nem tudja tovább használni a lábait, annak ez elmondhatatlanul hiányzik. Károly Péter is így járt.

A most 29 éves férfi sclerosis multiplexben (SM) szenved, tavaly december óta képtelen felállni a tolószékből. Az orvosai szerint van remény a gyógyulásra, de ehhez a két legjobb és egyben legdrágább hazai intézmény egyikében kellene folytatni a rehabilitációt. A Cutler Fehérvár felkarolta az ügyet, Sántha Tamás vezetésével a közeljövőben gyűjtést szerveznek, hogy a gyógykezelés minél nagyobb részében tudják anyagilag segíteni a fiatalembert. Az edzőterem ügyvezetője ígérete szerint minden követ megmozgat majd, hogy a lehető legnagyobb segítséget tudja nyújtani a cutleres közösség.

Részletek a videóban:

Borítókép: Pintér Norbert
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek