3 évnél régebbi cikk

Tízmillió forintos beruházás saját forrásból, egy székesfehérvári családi vállalkozás újabb nagy lépése
Fehérvár Médiacentrum fotója
Körtvélyes Tivadar/Fehérvár TV
Tízmillió forintos beruházás saját forrásból, egy székesfehérvári családi vállalkozás újabb nagy lépése

A Dunafém '95 Kft. mintegy tízmillió forintos beruházás keretében modern lemezvágóval és marógéppel bővítette eszközparkját, így még szélesebb körben tudja ügyfeleit kiszolgálni a jövőben.

Kerítéselemek, dísztárgyak, de gyakorlatilag bármi elkészülhet az idén 25 esztendős családi vállalkozásnál. Székesfehérvár és a megye piacvezető acéláruháza és fémipari szolgáltató centruma a meglévő gépparkját bővítette mostani, saját erős beruházásával.

„Ebben az évben tízmillió forint értékű beruházást hajtottunk végre, két megmunkálógéppel bővül az eszközparkunk: az egyik fúró-marógép, ami furatok elhelyezését segíti, és amivel sokkal gyorsabban, pontosabban tudják majd a kollégák megmunkálni a kivágott acéllemezeket, a másik pedig egy NC vezérlésű lemezdaraboló, amellyel már a vékony lemezeket is - akár 0.5 mm-től - fel tudjuk vágni ügyfeleink kérésére” - mondta el Forsterné Kolosa Esztella, a Dunafém '95 Kft. résztulajdonosa.

A beruházással régi igény teljesült a cégnél, ugyanis a lakossági ügyfeleknek eddig problémát okozott a megvásárolt acéllemez elszállítása, majd méretre vágása - most ezt helyben, a vásárlást követően megoldják a szakemberek, így a termék akár személyautóval is elszállítható.

Az ipari felhasználóknak is segítséget jelenthet, hogy az építkezéseken használt talplemezeket már a cégnél furatokkal látják el, így a helyszínen a kivitelezőnek erre nem lesz gondja. A cég vezetősége büszke arra, hogy a nehéz gazdasági helyzetben is önerőből tudták bővíteni a szolgáltatások körét.

„Miközben tombol a világjárvány, más cégekkel ellentétben - akik sorban állnak állami pénzekért - önerőből tudjuk a fejlesztéseket folytatni úgy, ahogy ezt a tulajdonosok korábban meghatározták. Fejlődik a szolgáltatóközpont, ennek a forrásait egy az egyben hitel nélkül, magántőkéből fedeztük. Történik egy arculatváltás is a cégnél, székesfehérvári cégekkel együttműködve, amelynek a forrásai szintén rendelkezésre állnak” - emelte ki Bedő István, a cég kereskedelmi igazgatója.

Az új berendezéseknek köszönhetően még szélesebb termékkörrel, gyorsabban és sokoldalúan tudja cég az felmerülő igényeket kiszolgálni, és növelni a saját gyártású termékeink portfólióját.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek