1 évnél régebbi cikk

Szurkolj a Vidinek a Köln ellen! Közös esti meccsnézés lesz a belvárosban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Mol Fehérvár FC
Szurkolj a Vidinek a Köln ellen! Közös esti meccsnézés lesz a belvárosban

Csütörtök este az Európa-konferencialiga selejtezőjében Kölnben játszik a MOL Fehérvár. A meccset a klub és a fehérvári önkormányzat szervezésében együtt nézhetik a szurkolók a Zichy-színpadnál felállított kivetítőn.

A harmadik számú európai focikupában már a csoportkörbe jutás a tét a fehérváriak számára. Korábban az Európa-ligában kétszer volt főtáblás a Vidi, most az Európa-konferencialigában ettől egy párharc megnyerése választja el. Nem számít esélyesnek az 1. FC Köln ellen a Fehérvár, ráadásul csütörtökön idegenben kellene jó eredményt elérni.

A kölni meccsre 200 Vidi-szurkoló utazik, aki pedig itthon szeretné közösségben nézni, megteheti a belvárosban, a Hotel Magyar Király előtti téren a Zichy-színpadnál.

A MOL Fehérvár és az önkormányzat büfékkel is várja az érdeklődőket, akik vidis ajándéktárgyakkal is gazdagodhatnak az este folyamán. A Köln-Fehérvár mérkőzés 20.30-kor kezdődik, a térre 20 órától várják a szurkolókat. (A visszavágó jövő csütörtökön lesz Fehérváron, ide a hírek szerint akár több ezer kölni szurkoló is érkezhet, legalábbis az előzetesen megvásárolható jegyek iránt óriási volt az érdeklődés Németországban.)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek