11 hónapnál régebbi cikk

Törölték azoknak a jegyeit a Vidi szombati mérkőzésére, akik nem tartották be a vásárlási feltételeket
Fehérvár Médiacentrum fotója
molfehervarfc.hu
Törölték azoknak a jegyeit a Vidi szombati mérkőzésére, akik nem tartották be a vásárlási feltételeket

A MOL Fehérvár FC azonosította azokat, akik visszaéltek a lehetőséggel. 17:00 óra után az interneten klubkártyával, és személyesen klubkártya nélkül is lehet jegyet venni.

Miután a MOL Fehérvár FC a szombati mérkőzéssel kapcsolatos visszaéléseket kivizsgálta, a Jegymester segítségével beazonosította azokat az internetes felhasználókat, akik több mint négy belépőt váltottak ki online a szombati bajnoki mérkőzésünkre a C és D szektorokba. Ezeket a jegyeket érvénytelenítették - írja a molfehervarfc.hu.

Kapcsolódó
Megvan a lefoglalt ingyen Vidi-jegyek egy része, egy MLSZ-es játékvezető árulja 3000 forintért

Fricska vagy sem, igaz vagy csak trollkodik a piros kabátos játékvezető, az emberben azért fehérváriként felmegy a pumpa.

Azon Vidi-szurkolóknak, akik négy, vagy kevesebb jegyet váltottak ki online, nincs teendőjük, jegyük érvényes lesz szombaton. A Vidi felhívja szurkolói figyelmét, hogy más forrásból (pl. Facebook-csoportok, fórumok) ne vásároljanak belépőt senkitől, mert jó eséllyel azok a jegyek érvénytelenítve lesznek a szombati napra.

A rosszindulatú visszaélések kiszűrése érdekében az ingyenes jegyeket szerdától személyesen, az interneten kizárólag vidis klubkártyával lehet majd kiváltani. A csapat kéri azon szurkolóit, akik nem rendelkeznek kártyával, hogy személyesen vegyék meg a jegyeket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek