6 hónapnál régebbi cikk

Kulisszajárás, kedvezmények és beszélgetések: belecsapott az évadba a Vörösmarty Színház társulata
·SzínházVörösmarty Színház·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
SZMB
Kulisszajárás, kedvezmények és beszélgetések: belecsapott az évadba a Vörösmarty Színház társulata
·SzínházVörösmarty Színház·Utolsó frissítés: undefined

A Vörösmarty Színház társulata nemcsak a lecsóba, hanem az új évadba is belecsapott. A fehérvári társulat tagjai vasárnap egész napos programokkal, improvizációs játékkal, tánccal, zenével és kulisszajárással, valamint exkluzív kedvezményekkel és nyereményekkel várták a közönséget. 

Váradi Eszter Sára és Andrássy Máté nyitotta a színház előtt felállított színpadon a városi teátrum évadnyitó programját. Ezt követően Megadance TáncStúdió produkciói szórakoztatták az érdeklődőket - és ez csak az indítása volt a vasárnapi programnak!

Az évadnyitó alkalmából különleges kulisszajárás is várta azokat, akik időben regisztráltak a programra

Itt a részt vevők igaz színház barátok voltak – akiknek most lehetőségük volt bekukkantani a színfalak mögé. Közben a színház előtt „Adom az évadot” címmel improvizációs játék kezdődött, mely során a városi teátrum  társulatának tagjai, Ballér Bianka, Kerkay Rita, Kiss Diána Magdolna és Kovács Tamás, olyan szituációkat adtak elő, amelyeket az idei évad bemutatói inspiráltak. 

Az évadnyitó programjait igyekeztek úgy összeállítani, hogy a közönség, a teátrum tagjainak hétköznapibb emberi arcát is megismerhesse kicsit.

„Én mindig nagyon hiszek ezeknek a rendezvényeknek az erejében. Különleges alkalmak ezek, mert minket színészeket egy kicsit emberi oldalról látnak, nem csak egy szerepbe bújva, ugyanakkor mi is nagyon jól érezzük magunkat ezeken az alkalmakon, mert a közvetlen visszajelzéseket a közönségtől hallhatjuk, és nagyon jól esik, amikor egy-egy előadásról beszámolnak, hogy milyen élmény volt az a számukra!” - nyilatkozta a Fehérvár Televíziónak a program háziasszonya, Váradi Eszter Sára. 

Az évadnyitó programon a jegypénztárnál is lehetett találkozni a társulat művészeivel, sőt a kihelyezett szelfi falnál még közös képeket is lehetett készíteni, a helyszínen pedig egész nap kedvezménnyel lehetett jegyet és bérletet vásárolni az idei évadra. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek