6 hónapnál régebbi cikk

Városi cégek focicsapatai mérkőztek meg az I. Király Kupán
Fehérvár Médiacentrum fotója
Ostorházi Helga
Városi cégek focicsapatai mérkőztek meg az I. Király Kupán

Hagyományteremtő szándékkal bonyolították le szombaton a Bregyó Sportcentrum műfüves focipályáján az I. Király Kupát. A bajnokság a Depónia Nonprofit Kft. kezdeményezése nyomán valósult meg, akik a Polgármesteri Hivatalt és a városi cégeket hívták ki a tornára.

Első alkalommal mérkőztek meg a városi cégek csapatai a Király Kupán, a Bregyóban Sportcentrumban, ahol kispályán, 2x10 perces meccseken csaptak össze a játékosok. Cser-Palkovics András kiemelte, Székesfehérvár egy sportos város, ez alól a közszolgáltatók, vállalatok sem kivételek. Az I. Király Kupán nyolc csapat indult, köztük többek között a Polgármesteri Hivatal és a Széphő dolgozói is pályára léptek a nap folyamán.

“A nap alapvetően a játékról szól, egy kicsit a barátkozásról, ismerkedésről. Ezek a cégek egymással is sokszor együtt kell, hogy dolgozzanak, és ha egymást ismerik egy kicsit más területről is, akár egy focipályáról, akkor az a mindennapi munkában is pozitív lehet. De azt is tudjuk, hogy a foci egy nagyon komoly dolog is, biztos vagyok benne, hogy komoly küzdelmekre kerül sor a Bregyóban” - mondta el Cser-Palkovics András polgármester.

Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. vezetője elmondta, valamikor tavasszal beszélték először, hogy jó lenne egy ilyen sportos szervezés, amit a Depónia és a Continus Nova Kft. magára is vállalt. A szervezők hozzátették, a Király Kupa főleg a barátkozásról szól, és remélik, a jövőben még többen csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek