6 hónapnál régebbi cikk

Ovis állatbarátok - flashmob a felelős állattartás jegyében
·Életmódkutya·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
FVRFK
Ovis állatbarátok - flashmob a felelős állattartás jegyében
·Életmódkutya·Utolsó frissítés: undefined

Az állatok világnapjához kapcsolódóan prevenciós programot szervezett a rendőrség. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési osztályának munkatársai a legkisebbeket célozták meg, és tánccal hívták fel a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.

Felelős állattartóként viselkedik a Tolnai úti óvoda nagycsoportosa Bujka Hanna, hiszen ahogy ő is mondta, rendszeresen foglalkozik a kutyájával és a cicájával is. Hanna nemcsak ellátja őket, hanem szívesen játszik is velük. A nagycsoportosok a felelős állattartásra tánccal hívták fel a figyelmet a János Vitéz Parkban.

Élő állatot nem, a kedvenc plüsseiket azonban magukkal hozták a kicsik azért, hogy megmutassák a házi kedvencek jólétéért a gazdik tartoznak felelősséggel.

Az Állatok világnapjához kapcsolódó programot a rendőrség bűnmegelőzési osztálya szervezte, mint azt Vörös Ferencné rendőr alezredes mondja, azért hogy a legkisebbek is tudják mivel jár egy állat gondozása. A Bűnmegelőzési osztály munkatársai az egész megyében járták a nevelési és oktatási intézményeket annak érdekében, hogy minél több gyermekhez eljuttathassák prevenciós programjaikat. 

A Fehérvár Televízió összeállítása:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek