4 hónapnál régebbi cikk

Megérkezett a Télapó a Felsővárosi Általános Iskolába is
Fehérvár Médiacentrum fotója
Maráczi Lilla
Megérkezett a Télapó a Felsővárosi Általános Iskolába is

Különleges vendég látogatott a decemberi csibecsalogatóra a Felsővárosi Általános Iskolába: megérkezett a Télapó, aki a hagyományos kézműves foglalkozások előtt ajándékcsomagokkal lepte meg az apróságokat.

A Mikulás is ellátogatott a decemberi csibecsalogatóra a Felsővárosi Általános Iskolába, ahol a gyerekek vidám énekekkel várták a nagyszakállú érkezését, aki ajándékokkal hálálta meg a szívélyes fogadtatást.

“Minden évben rendszeres megszervezzük az óvodás foglalkozást, így csalogatva a leendő elsősöket az iskolába. Az idén ez a harmadik, rendhagyó ovis foglalkozás, mivel a Mikulás bácsit fogjuk várni” - mondta el Sass Beáta, a Felsővárosi Általános Iskola alsós igazgatóhelyettese.

A csalogatók során az apróságokat különböző kézműves foglalkozásokkal készítik fel az iskolás lét kihívásaira. Ezúttal angyalkát, Mikulás-csizmát és különböző karácsonyi díszeket készítettek, a munkába nagy örömmel vetették bele magukat a kicsik.

A Felsővárosi Általános Iskola jövőre három további foglalkozással várja a fiatalokat, a következő január 15-én, a beiratkozás pedig március 18-19-én lesz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek