4 hónapnál régebbi cikk

A Mikulás ellátogatott a Városház térre is
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
A Mikulás ellátogatott a Városház térre is

A hóesés ellenére ellepték a családok az adventi színpad előtti teret, hogy találkozhassanak a Mikulással. A találkozó előtt manópróbán, és egy karácsonyi előadáson vehettek részt a gyerekek a Szabad Színház jóvoltából.

Manópróbán vehettek részt szerdán azok a gyerekek, akik szerettek volna találkozni a Mikulással a Városház téren. Az eredetileg kinti feladatokat az időjárási körülmények miatt a Tourinform irodában teljesítették a lelkes gyerkőcök. 

"Különböző próbákkal készültünk, ha nincs a hóesés, akkor egy manóhétpróbával készültünk volna. Most az akrobatikus elemeket, mint például a fenyőszlalom, vagy az ajándékcsomagoknak a kéménybe való betalálását nem tudtuk megvalósítani, de minden olyan kisebb dolgot, amit Tourinform iroda környezetében lehetőségünk volt, azt megcsináltuk - mondta el Nagy Judit, a Szabad Színház egyik vezetője.

Azoknak a gyerekeknek, akik teljesítették a zenés, furfangos és ügyességi feladatokat, a nevük belekerült Székesfehérvár nagy Mikulás könyvébe. 

Az adventi színpadon a Mikulásgyár 4.0 című előadást tekinthették meg az érdeklődők, amely a 21. század aktualitásait feldolgozó humoros karácsonyi családi történet.

Az előadás után következhetett a fő attrakció és a színpadon találkozhattak az Északi-sark első számú emberével. A kicsik egy dal vagy vers elmondásáért cserébe kisebb ajándékokat is kaptak a Mikulástól.

A Fehérvár TV összeállítása:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek