3 hónapnál régebbi cikk

Fehérvár titkára kíváncsi az ország
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Fehérvár titkára kíváncsi az ország

Kiemelten fontos, hogy az önkormányzat és a helyi gazdaság között erős és szoros kapcsolat alakuljon ki - így fogalmazott Cser-Palkovics András abban az interjúban, amelyet a delmagyarorszag.hu-nak adott.

A dél-alföldi lap azt követően kérdezte városunk polgármesterét, hogy az Egyensúly Intézet jelentéséből kiderült, Székesfehérvár a legdinamikusabban fejlődő megyeszékhely az országban.

"Azt gondolom, hogy a gazdasági növekedés az alapja minden közösség fejlődésének, hiszen ez adja meg az egyén és a közösség számára is azt a jövedelmet és bevételt, amiből az üzemeltetés mellett fejlesztésekben is lehet gondolkodni" - olvasható Cser-Palkovics András véleménye a vasárnap délután megjelent cikkben.

Székesfehérvár polgármestere szerint a közösség jövőképe is fontos, aminek a kidolgozásában az önkormányzatnak kiemelt feladata és felelőssége van. De nem az íróasztalfióknak kell stratégiákat készíteni, hanem azért, hogy azokat az önkormányzat a vállalatok és a civil közösségek bevonásával meg is valósítsa. 

Az Egyensúly Intézet felmérésével és annak eredményével korábban az fmc.hu és a Fehérvár TV is foglalkozott. 

Kapcsolódó
Székesfehérvár a legfejlettebb és legtöbbet fejlődő megyeszékhely Magyarországon

Az Egyensúly Intézet közzétette friss településindexét, amelyben Székesfehérvár lett az első helyezett a megyeszékhelyek kategóriájában, megelőzve Győrt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek