2 hónapnál régebbi cikk

Rakodóeszközök, és amikre a legtöbb mezőgazdasági vállalatnak szüksége van!
Fehérvár Médiacentrum fotója
biharexpress
Rakodóeszközök, és amikre a legtöbb mezőgazdasági vállalatnak szüksége van!

A mezőgazdaság világában alapvető, hogy rendelkezzünk olyan rakodóeszközökkel, amelyekkel gyorsan és hatékonyan lehet rakodni, anyagot mozgatni vagy akár gépet szerelni. Legyen szó kisebb vagy nagyobb munkálatokról, ma már a legmodernebb - például elektromos - technológiák is igénybe vehetők.

A Bihar-Express Kft. kínálatában rakodóeszközök és egyéb mezőgazdasági gépek, felszerelések is megtalálhatóak. Nemcsak beszerezhetőek a legfontosabb eszközök, hanem a gépek, kiegészítők és adapterek terén teljes körű ügyintézést és szervizelést is kaphatunk. További extra az országos lefedettség, így rendelése akár házhoz szállítással is megoldható.

Mire valók a rakodó munkaeszközök?

Alighanem minden mezőgazdasági szereplő tisztában van vele, hogy a rakodási feladatok gyorsasága és hatékonysága mekkora kulcskérdés a napi munkában. Napjaink modern rakodógépei már olyan innovatív és elektromos technológiákkal rendelkeznek, amelyek sok területen könnyítik meg, vagy váltják épp ki teljesen az emberi munkát - ezáltal jelentős órákat megspórolva a vállalat számára.

Milyen szerepet töltenek be a rakodóeszközök a mezőgazdaságban?

A rakodóeszközök felhasználás tekintetében több szempontból is igencsak hasznosak és előnyösek a mezőgazdasági területeken. Ennek egyik fő oka, hogy nagyon rugalmasak és alkalmazkodóképesek. Így például betonkeveréshez, ágaprításhoz, takarmánykiosztáshoz, anyagmozgatáshoz, lyukfúráshoz, telephelyek tisztántartáshoz vagy akár erdészeti munkákhoz is jól jöhetnek. Nézzünk csak például egy homlokrakodót, ami már olyan univerzális kialakítással bír, hogy a legújabb technológiával ellátott darabokhoz is tökéletesen passzol.

A rakodóeszközök és mezőgazdasági gépek karbantartásának lépései

Az idő értékes, erről már beszéltünk. Igen ám, viszont a karbantartás időigényes. Ennek ellenére, ha nem csináljuk, hosszú távon sokkal többet bukunk. A munka leállása ugyanis komoly kiesést jelent. Bármilyen munkaeszközt is használunk, mindig figyeljünk oda rá, hogy legyen gazdája. Ha pedig nem tudjuk, pontosan mit is kéne még megnézni, vagy kisebb meghibásodást tapasztalunk, azonnal forduljunk szakértőhöz, hogy elkerüljük a nagyobb bajt.

Gondoljunk csak például egy traktorra. Itt alapból nem kilométerekről, hanem üzemórákról beszélünk. Minden egyes távol töltött óra újabb és újabb produktivitási "hiányt" okoz. Mindig legyen benne üzemanyag, nézzük át indulás előtt a legfontosabb szempontokat, és rendszeresen vigyük átvizsgálásra - ha jót akarunk magunknak és cégünknek.

Rakodóeszközök és mezőgazdasági gépek beszerzése

Ma már szerencsére nem kell a világvégére menni, ha valaki rakodóeszközt, vagy akár egy nagyobb mezőgazdasági gépet szeretne beszerezni. Akár már online is elintézhető szinte minden. A Bihar-Express Kft. webáruházának széles kínálatából például minden szükséges mezőgazdasági felszerelést megrendelhetünk. De az állattartás és takarmányozás, az erdészeti termékek és a hidraulikatömlő-gyártás területén is jelen van a vállalat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek