1 hónapnál régebbi cikk

A márciusi ifjak előtt tisztelegtek a fehérvári fiatalok a történelmi váltófutáson
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
A márciusi ifjak előtt tisztelegtek a fehérvári fiatalok a történelmi váltófutáson

Nyolc középiskola részvételével tartották meg első alkalommal a történelmi váltófutást a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Központ futópályáján. A sporteseménnyel az 1848-as márciusi ifjak előtt tisztelgett a szervező intézmény, a Bugát Pál Technikum.

A Bugát Pál Technikum diákjai nyerték meg a történelmi váltóversenyt, amelyet a március ifjak tiszteletére szerveztek meg a most először Bregyó-közi Regionális Atlétikai Központ futópályáján. A Bugát Pál Technikum által életre hívott megmérettetésen nyolc középiskolai diákjai vettek részt. Szomor Andrea, a Bugát Pál Technikum igazgatója elmondta, az  iskola hagyományteremtő céllal szervezte meg a szabadságharc hőseiért az emlékfutást.

A történelmi váltó fővédnöke Mészáros Attila alpolgármester volt, aki kiemelte a verseny leginkább az összetartozást jelképezi.

A versenyt a Bugát Pál Technikum középiskolásai nyerték meg, a második helyezett a Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola diákjai lettek, míg a dobogó legalsó fokára a Hunyadi Mátyás Technikum sportolói léphettek fel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek