1 hónapnál régebbi cikk

Kincsestáskákat adták át a rászoruló nőknek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Kincsestáskákat adták át a rászoruló nőknek

Tisztálkodószerekkel, higiéniás termékekkel ajándékozta meg a Kríziskezelő Központ ellátottjait az Emerson Kft. A Kincsestáska elnevezésű projekt keretében az otthontalan nők mindennapjaihoz próbáltak segítséget nyújtani a dolgozók.

40 csomaggal érkeztek az Emerson Process Management Magyarország Kft. képviselői a székesfehérvári Nappali Szolgáltató Központba. A táskákat női tisztálkodószerekkel, alapvető higiéniás termékekkel pakolták tele a dolgozók.

 "Az elmúlt években csatlakoztunk a Nem luxustáska projekthez, ami egy országos kezdeményezés. Eddig ez nem valósult meg idén, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy kincsestáska néven csinálunk mi magunk. Tisztálkodási, higiéniás termékeket raktunk vannak a táskákba és ez a dolgozóinktól jön" - mondta el Hapka Balázs, az Emerson Process Managment Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Kríziskezelő Központ vezetője köszönetét fejezte ki a cégnek azért, hogy összegyűjtötték az adományokat, rendszerezték és elszállították azokat, a napokban pedig gazdára is találnak.

"Az adományokat el fogjuk juttatni a női átmeneti szállóra ahol 18-an vannak, az anyaotthon édesanyái részére, illetve a Kikindai úton vannak még hajléktalan nők, őket is meglepjük egy-egy csomaggal"-tudtuk meg Zsabka Attilától, a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ vezetőjétől.

Zsabka Attila hozzátette, természetesen az utcán élő nőkre is gondoltak, hozzájuk a délutáni teajárattal juttatják el az adományokat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek