Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 02:21
Hírek,időjárásMa eső után napsütés lesz - Az ilyen időjárást még a vargánya sem szeretiA korábbi napokkal ellentétben, szerdán már kevésbé lesz nyárias az idő, de délutánra javulnak az időjárási feltételek. Az eső nem jön jól a belvárosi programoknak, de a gombáknak kifejezetten előnyös lehet. Ennek ellenére nem könnyű szert tenni rájuk. Hogy miért? Ez kiderül a cikkből!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 16., 15:54
HírekCsaládi vita miatt felgyújtotta konyháját egy fehérvári nőÖsszeveszett egy idős pár a székesfehérvári Mura utcában. A családi veszekedés odáig fajult, hogy az asszony felgyújtotta a lakás konyháját. A tüzet a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották, az eset során senki sem sérült meg. Az asszonyt - aki információink szerint pszichiátriai beteg - a mentők kórh...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 16., 14:42
Hírek,Musica SacraÉs te ezeket tudtad Rossiniről?Tudsz mindent a Csík zenekarról és Lovasi Andrásról? Még akkor is, ha álmodból felébresztenek? Na és mi a helyzet a kicsivel komolyabb témákkal? Rossini még megvan? Itt a lehetőség, hogy bizonyíts!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 16., 01:33
Hírek,időjárásTegnap majdnem esett a hó, de ma jó idő jön a fehérvári muzsika szagraSzinte tökéletesnek mondható időjárás fogadja az idei Katonazenekarokat, majd Charlie-t, végül este a Nemzeti Emlékhelyen a Musica Sacra előadóit és természetesen mindenkit, aki kilátogat a programokra. Nagykabátot ne vigyünk, de a fürdőruha sem biztos, hogy alkalmas öltözék lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 15., 18:59
Hírek,Királyi NapokLebuktál! Királyi Napok és Rúzsa Magdi-koncert úgy, ahogy még nem láttadA Királyi Napokat belengi a középkori hangulat, a koronázástól az utcai jelmezeseken át a különböző programokig. Hát ez a cikk most nem erről fog szólni. Inkább néhány elkapott, mókás pillanatról, amikor kipukkad a régmúlt-lufi.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 15., 16:21
Hírek,közlekedésBaleset történt az M7-esen SzékesfehérvárnálHárom személyautó ütközött az M7-es autópályán Székesfehérvárnál, a Balaton felé vezető pályaoldalon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 15., 13:13
Hírek,időjárásRossz hír mozdulatművészeknek: hétfőn akár eshet isMinden vasárnapi várakozásom bejött, a hétfővel azonban nehezebb dolgom lesz. Lehet, hogy jön a csapadék, de az is előfordulhat, hogy elkerül minket. Ez persze senkit ne akadályozzon meg abban, hogy az utolsó nyári hétfők egyikén kimozduljon otthonról és a szabad levegőn töltse az idejét. Például a ...
2016. 08. 14., 19:19HírekA világjáró macska a Velencei-tavat is megnézteDean Nicholson és macskája, Nala biciklivel járják a világot. Az elmúlt hónapokat Magyarországon töltötték, Fejér megyét is körbeutazták, a karantént Sukorón vészelték át.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégHelyenként cseresznye nagyságú jegek hullottak Székesfehérváron péntekenJéggel érkezett a szupercella Székesfehérvárra pénteken délután.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeVáltozékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégénA hőmérséklet csúcsértéke a hétvégén 24 Celsius-fok körül várható.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésA hét eleji napos idő után érkezhetnek majd záporokNapos idő várható gomolyfelhőkkel a jövő hét első felében, 19-25 fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 14., 11:16
HírekIdőjósunk jelenti: ismét támad a nyár!Csak kiböjtöltük azt a néhány napot, amely inkább volt őszies, mint nyárias. Hiába, az időjárás már csak ilyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 13., 15:39
Hírek,Királyi NapokKirályi Napok: egy séta, egy koncert, nulla telefonTalán kimondhatjuk, hogy Székesfehérvár legnevezetesebb programja a Királyi Napok. Így elég nagy fiaskónak tűnhet, hogy íróként mindössze két százalékos telefontöltöttséggel érkeztem a helyszínre. De mégis, ez így volt jó!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 13., 15:14
Hírek,melegfrontKi korán kelt, pulcsit nyert! - Időjárás előrejelzésKicsit bolondját járatja velünk az időjárás mostanában. A hét elején még úszóshort, napszemüveg, meg fényvédő volt a napi kellék, most meg a legtöbb emberen hosszú naci, pulcsi, a merészebbeken pedig kabát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 12., 15:02
Sport,olimpiaKenderesi és Sebestyén Dalma együtt teszteli a sajtburesztNyilatkozata után már pár perccel legendássá lett Kenderesi Tamás mondása, miszerint egy kicsit elfáradt és ráférne pár sajtburesz...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 12., 13:33
Hírek,napsütésKirályi Napok királyi időjárással?Úgy néz ki, hogy az idei Királyi Napok programsorozat nem az időjárásról fog szólni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 11., 17:24
Hírek,Királyi NapokA királyné, az érsek, a püspök, a krónikás és plusz két FőA Királyi Napok fénypontja a Koronázási Szertartásjáték, melyen évről évre megidézik egy-egy magyar király székesfehérvári koronázását. Ennek apropóján megkérdeztük a színészeket, akik örömmel meséltek szerepükről, történetről és megosztották a helyszínnel kapcsolatos gondolataikat is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 11., 14:55
HírekMáté Péter slágerektől lesz hangos FehérvárcsurgóAugusztus 14-én, vasárnap este fél 9-kor kerül sor az Egy darabot a szívemből című előadásra, melyen Máté Péter-slágerek követik majd egymást. A premier a Károlyi-kastélyban lesz. Hangszálak, készüljetek!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 11., 13:05
Hírek,esernyőMa már nem kell izzadnunk!Legalább is ha csak az időjáráson múlik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,jubileum30 éves a székesfehérvári Emerson30 éve alapította meg székesfehérvári cégét az Emerson. A kerek évforduló alkalmából a vállalat telephelyén köszöntötték a dolgozókat, valamint avatták fel a főbejárat előtti alkotást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 10., 21:07
Hírek,olimpiaSebestyén Dalma 6. lett az előfutamábanSebestyén Dalma megkezdte szereplését a riói olimpián. A székesfehérvári úszó a női 200 méteres mellúszás előfutamában a hatodik helyen végzett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 10., 19:14
HírekRiasztást adtak ki a zivatarok miatt!Nem kedvez az időjárás a szabadtéri programoknak, már Székesfehérváron is villámlik, mennydörög, esik. A meteorológiai szolgálat pedig másodfokú riasztást adott ki a felhőszakadások és a heves zivatarok miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 10., 01:52
Sport,szavazásÉs neked ki a kedvenc női olimpikonod?Hosszú Katinka és Szász Emese már belopta magát a szívünkbe, de a fehérváriak még csak most jönnek. Sebestyén Dalmáért szerdán 18:50-kor izgulhatunk.
2016. 08. 09., 18:08HírekHivatalos: Jön a következő generációs Playstation!A Sony fő tervező mérnöke Mark Cerny rántotta le a leplet az impozáns adatokról, egy mélyen szakmai prezentáció keretében.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!