5 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozások május 1-jén
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Forgalomkorlátozások május 1-jén

A Bregyó-közt, a Liget sort, a Malom utcát és a Fürdősort érintik az egész napos lezárások május 1-jén a Sportmajális miatt.

A város több pontján is lesznek forgalomkorlátozások 2018. május 1-jén. Hajnal 4-től éjfélig lezárják a Bregyó-közt a Liget sor és Malom utca között. Ezidő alatt a Rét utca a Malom utca irányában hagyható el.

A hagyományoknak megfelelően idén is felvonulás nyitja majd meg a Sportmajálist, mely előreláthatóan 8 óra 50 perctől 10 óra 45 percig tart. Ennek idejére a Petőfi park – Palotai út – Mészöly Géza u. – Malom utca – Bregyó-köz – Bregyó-közi Ifjúsági Szabadidő Központ útvonalat teljes szélességében lezárják, majd az utolsó felvonulók elhaladása után folyamatosan felszabadítják a forgalom előtt.

A Várpalota irányába haladó regionális és országos autóbuszjáratok a Halász utca – Kelemen Béla utca (Palotaváros) terelőútvonalon közlekednek. A Várpalota irányából közlekedő járatok terelőútvonala a Kelemen Béla utca – Selyem utca.

A Zámoly, Sárkeresztes irányába/irányából közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok terelő útvonala: Autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút.

A Lovasberény irányába közlekedő regionális autóbuszjáratok terelő útvonala: Autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút, míg a Lovasberény irányából közlekedő autóbuszok a Berényi út – Széna tér – Rákóczi u. – Várkörút – Budai út – Autóbusz-állomás vonalon közlekednek kedden.

A felvonulás ideje alatt alábbi helyi autóbuszjáratok forgalma szünetel:

  • „10”-es autóbuszvonal: Szedreskerti ln.: 8.20 Orsovai u.: 8.45
  • „11”-es autóbuszvonal: Szedreskerti ln.: 8.45 Vásárhely u.: 9.15
  • „12”-es autóbuszvonal: Szedreskerti ln.: 8.30 Auchan: 8.55
  • „14”-es autóbuszvonal: Szedreskerti ln.: 8.55 Könnyűfémmű: 9.25
  • „26”-os autóbuszvonal: Jancsár u.: 8.50 Béla u.: 9.20
  • „36”-os autóbuszvonal: Vasútállomás: 9.00 Feketehegy: 9.25
  • „37”-es autóbuszvonal: Vasútállomás: 8.30

A menetrendszerűség az érintett vonalakon várhatóan 11.00 óra körül biztosítható. Az utazóközönség a részletes menetrendről a KNYKK Zrt. a honlapján tájékozódhatunk.

Forrás: ÖKK

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek