5 évnél régebbi cikk

Pofonok a naplementében
·Sportkempo·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaPofonok a naplementében
·Sportkempo·Utolsó frissítés: undefined

Egy romantikus filmhez nincs szebb helyszín egy vízparti naplementénél. Mondjuk a pofonoknak sem áll rosszul, például egy profi kempógálán.

A székesfehérvári Profi Kempo Akadémia már 2008 óta rendezi meg gáláit, ahol a sportág hazai profijai kiemelt körülmények között mutathatják meg tudásukat. A fehérvári klub immár hetedik alkalommal hívta meg a hazai élmezőny legjobbjait egy küzdelemben és harcban gazdag estére, melynek a vízpartos-naplementés hátteret helyszínként a Velence Korzó biztosította.

Takács Attila és csapata alaposan kitett magért, az összecsapások remek színvonalat és igazi férfias küzdelmeket hoztak, ráadásul szinte minden párban találtunk a házigazda, vagy valamely környékbeli klubból érkező versenyzőt.

Az egyik legizgalmasabb meccset épp a fehérvári Kempo Akadémia kiválósága, Krausz Bence vívta, aki a debreceni Muzsnay Andrással csapott össze. A hárommenetes összecsapás során a magasabb Muzsnay lábmunkájában bízva próbálta legyőzni ellenfelét, Krausz azonban végig nagyon határozottan és keményen fellépve felőrölte ellenfele erejét. Muzsnay üggyel-bajjal ugyan kihúzta a meccs végéig, de a pontozók egyértelműen a hazai fiút látták jobbnak. Krausz Bence ezzel duplán hazai győzelmet ünnepelhetett, hiszen amellett, hogy a rendező klubot képviselte, épp lakóhelyén fogadhatta a győztesnek járó gratulációkat.

- Nagyon örülök, hogy itt, hazai pályán tudtam nyerni, ez sokat jelent nekem. Elégedett vagyok a meccsel, sokat készültünk rá, rengeteg munkát tettünk bele az elmúlt hetekben, hónapokban. Maximálisan megérte ennyit dolgozni, a nyár gyakorlatilag teljesen kiesett eddig az edzések miatt, de megérte, meglett az eredménye!

A VII. Profi Kempo Gála legérdekesebb meccseit az alábbi összefoglalóban tekinthetik meg a sportág szerelmesei:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek