1 hónapnál régebbi cikk

Bartosz Grzelakot kérdezték a szurkolók
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarfc.hu
Bartosz Grzelakot kérdezték a szurkolók

A Városházán volt lehetőségük kérdéseiket feltenni a Fehérvár FC szurkolóinak. Bartosz Grzelak vezetőedző az eseményen kitért a Ferencváros elleni mérkőzésre és arra is, hogy miért szeret Fehérváron élni.

Kedd délután Vidi szurkolókkal telt meg a Városháza díszterme, mivel Bartosz Grzelak, a Fehérvár FC jelenlegi vezetőedzője tartott szurkolói ankétot. A tréner tavaly, szezon közben érkezett a székesfehérvári csapathoz. Az előző idényben sikeresen bent tartotta az NB I-ben a csapatot, az idei kiírásban pedig a harmadik helyig sikerült "felrepítenie" a tabellán. Nem meglepő, hogy igen hamar megkedvelték a szurkolók, akikkel igen közvetlenül viselkedik, sokukkal személyes kapcsolatot is ápol.

"Itt lakom Székesfehérváron, és nagyon szeretek itt élni! Fontosnak tartom, hogy közel legyek a szurkolókhoz, ha már a csapatnál dolgozom. Mindig odajönnek hozzám gratulálni vagy a véleményüket elmondani. Nincs problémám ezzel, élvezem az életet itt a városban" - mondta el a vezetőedző.

Bartosz Grzelak a Ferencváros elleni mérkőzésre is kitért. Úgy gondolja, habár az elmúlt két mérkőzés nem éppen úgy alakult, ahogy eltervezték, de egy nagyon motivált és erős keret a Vidié, és talán a nyomás inkább a vendégcsapaton lesz.

A Ferencváros elleni mérkőzést vasárnap 15:30-kor rendezik meg a Sóstói Stadionban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek