Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 21., 17:05
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 21., 08:30
Sport,röplabdaIsmét legyőzték Norvégiát hokisaink, kikapott az AFKC és a MÁV ElőreA szombati nap nem volt túl eredményes a székesfehérvári csapatok bajnoki eredményeit illetően, mivel a női röplabdások és kézisek egyaránt fontos találkozón kaptak ki hazai közönség előtt. A mérlegen a magyar hokisok kozmetikáztak némileg azzal, hogy az Alba Aréna második mérkőzésén is nyertek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 17:48
Sport,labdarúgásKű Lajos hihetetlen története a Sziget utcai poros grundtól az olimpiai és BL (BEK) döntőigAz egyetlen magyar, aki BEK (BL) és olimpiai döntőben is szerepelt, sőt az 1972-es Európa-bajnokságon bronzmeccset is játszhatott, ahol ő szerezte a magyar gólt: Kű Lajos. A Fehérvárról indult és ma is itt élő focilegenda áll sorozatunk aktuális epizódjának fókuszában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 15:42
Sport,kosárlabdaSöpréssel elődöntőben az Alba, hazai pályán is kikapott a MÁV ElőrePéntek este az Alba Aréna megnyitója és a magyar-norvég jégkorong avatómeccsen túl két fontos mérkőzést is játszottak Székesfehérvár élcsapatai, felemás sikerrel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 11:49
Hírek,FelsővárosHamarosan új helyén csodálható meg a megszépült Szent György kútBory Jenő alkotása továbbra is Felsővárosban hirdeti a sárkányölő hős tettét, a restaurálást követően az Illyés ligetet ékesíti majd – adta hírül közösségi oldalán a városrész képviselője, Földi Zoltán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 19., 22:27
Hírek,Alba ArénaGyőzelemmel nyitotta meg az Alba Arénát a magyar válogatottA magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte a norvég csapatot az Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken, napra pontosan 16 évvel a történelmi szapporói feljutás évfordulóján.
2024. 04. 19., 13:59Hírek,áramszünetHétvégén áramszünetre kell számítani a Szent Gellért utcában és a Gellért soronA két helyszínen napközben kell az áramszünetre számítani mindkét napon.
2024. 04. 19., 11:08Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeHétvégén már sok lesz a napsütésPénteken még erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé, többször kell esőre számítani, akár zivatar is kialakulhat. Szombaton és vasárnap azonban már sok lesz a napsütés, olykor élénk széllel és 22-27 Celsius-fok közötti csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 19., 08:24
Közlekedés,sebességEzek a Speedmarathon székesfehérvári és Fejér vármegyei helyszíneiElrajtolt a Speedmarathon pénteken reggel, Székesfehérváron 10, Fejérben pedig összesen 54 helyszínen mérnek 24 órán keresztül a rendőrök.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 19., 07:56
Hírek,oktatásFehérvárra érkezett a Drónia RoadshowA kétnapos konferencián a pedagógusok és diákok érdekes előadásokon hallhattak újdonságokat a kibervédelemről és a drónok felhasználási területeiről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 23:37
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 17:09
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 15:08
Hírek,fejlesztésMunkába állt a SZÉPHŐ Zrt. új gázmotorjaÚj, hatékonyabb és környezetkímélőbb gázmotor-generátort állítottak szolgálatba a SZÉPHŐ Zrt. Bakony utcai telephelyén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 04. 18., 13:19
Hírek,sikerDobri Dániel zeneszerzői díjat nyert WashingtonbanAz Alba Regia Szimfonikus zenekar kortárs művészeti vezetőjének darabját 27 ország 165 jelentkezője közül választották ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 10:10
Bűnügy,állatkínzásFelesleges kutya Fehérváron: oszlophoz kötötte, és mellé tette a tálját meg némi tápot a volt gazdaVárják azok jelentkezését, akik látták az esetet vagy felismerik a kutyát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 08:03
Sport,röplabdaBékéscsabai bravúrral bronzkapuban a MÁV Előre!Az elmúlt bő évtized legeredményesebb hazai női röplabdacsapatának otthonában tudott nyerni a fehérvári egylet, így már csak egyetlen siker választja el a történelmi bronztól!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 22:57
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,ingyenMinden városrészben elérhetőek az ingyenes nordic walking foglalkozások Székesfehérváron    Az országban egyedülálló programhoz 15 helyszínen, hétköznapokon lehet csatlakozni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,sportmajálisEgészség, élmény, közösség: Sportmajális 2024Tizenharmadik alkalommal ünnepelt sporttal Székesfehérvár május elsején.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongFehérvári hokisok vezérletével győzelem a vb-n, Alba zakó SzolnokonA magyar válogatott második bolzanói vb-sikeréből nagy kanállal vették ki a részüket a Volán játékosai, az Alba kosarasai viszont csalódást keltő produkcióval maradtak alul a Tisza-partján kedd este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 22:56
Közlekedés,kisteherautóÜzleti logisztika könnyedén: Miért érdemes kisteherautót bérelni?A modern üzleti világ dinamikus és folyamatosan változó jellege miatt elengedhetetlen egy rugalmas és hatékony logisztikai rendszer kialakítása. A vállalkozások számára a sikeres működés kulcsa gyakran a képesség, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljanak a piaci változásokra, legyen szó akár termékek ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 17:07
Hírek,sikerTelepülésindex-díj – Székesfehérvár a leggyorsabb ütemben fejlődő városÜnnepélyes keretek között vette át az Egyensúly Intézet által alapított Településindex-díjat Cser-Palkovics András polgármester szerdán Gödöllőn A jövő települései Magyarországon konferencián. Székesfehérvár a megyeszékhely kategóriában végzett az első helyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 10:55
Közlekedés,útzárTeljes útzár lesz szerdán a 81-es főúton, kiemelik a balesetes kamiontAz útzár idején, 12 óra és 14 óra között a forgalmat az Új Csóri út - Iszkai út - Moha útvonalra terelik mindkét irányba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 09:15
Közlekedés,autóItt az ideje az autók tavaszi/nyári felkészítésének!Az időjárás Székesfehérvár környékén is meglehetősen változékony volt idén tavasszal, így sokan nem is tudják, hogy még várható hűvösebb idő, vagy már készülhetünk a nyárra. Ez az autósok szempontjából fontos kérdés, hiszen elvileg lassan időszerűvé válna az autók nyári felkészítése.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!