Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 10:55
Közlekedés,útzárTeljes útzár lesz szerdán a 81-es főúton, kiemelik a balesetes kamiontAz útzár idején, 12 óra és 14 óra között a forgalmat az Új Csóri út - Iszkai út - Moha útvonalra terelik mindkét irányba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 09:15
Közlekedés,autóItt az ideje az autók tavaszi/nyári felkészítésének!Az időjárás Székesfehérvár környékén is meglehetősen változékony volt idén tavasszal, így sokan nem is tudják, hogy még várható hűvösebb idő, vagy már készülhetünk a nyárra. Ez az autósok szempontjából fontos kérdés, hiszen elvileg lassan időszerűvé válna az autók nyári felkészítése.
2024. 04. 17., 08:16Gazdaság,beruházásCsúcstechnológiás nitrogénüzemet adtak át SzékesfehérváronNagyértékű beruházás keretében épített nitrogénüzemet a Messer Hungarogáz az elektronikai gyártással foglalkozó Harman Becker Gépkocsirendszer Gyártó Kft. székesfehérvári gyárának területén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 22:15
Sport,kosárlabdaVojvoda parádéval az elődöntő kapujában az Alba!A fehérvári kosarasok vezéregyéniségével nem bírtak a hazaiak, amit rendkívül magas, 39 VAL-os produkciója jellemez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 21:39
Sport,röplabdaVereséggel indult a röplabda finálé - hátrányban a MÁV ElőreCsak időnként játszott úgy a Loki, ahogy tud, így nem sikerült a bravúr elsőre, de van még minimum két lehetőségük a fehérvári férfi röpiseknek a javításra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 15:38
Hírek,sport100 jegy még elérhető a szombati válogatott jégkorongmérkőzésre az Alba ArénábaA jegyek a korábbi nyílt napokon gyorsan elfogytak, most a szombati napra az utolsó 100 VIP-jegyet vásárolhatják még meg az érdeklődők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 14:00
Hírek,tűzKigyulladt házból mentettek ki a rendőrök egy idős hölgyet GárdonybanEgy ottfelejtett lábas miatt gyulladt ki a családi ház Gárdonyban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 11:38
Hírek,sportIsmét lehet tekézni a Köfémben a Nyitott Tornatermek-programbanBővültek a Nyitott Tornatermek-program ingyenes sportolási lehetőségei: újra lehet tekézni péntekenként a Köfém SC tekecsarnokában, valamint szombatonként és vasárnaponként is lehet mozogni újra, több helyszínen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 09:43
Hírek,állatiDenevérodúkat helyeztek ki Fehérvár több parkjában isA madárodúk mellett két éve speciális denevérodúk kihelyezését is elkezdte a Városgondnokság, ami a városban élő nagyszámú denevérfajoknak nyújt megfelelő búvóhelyet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 18:18
Sport,labdarúgás2028, 2051, 2103: ezekben az években lesz bajnok a VidiLegalábbis a mesterséges intelligencia jóslata szerint, mely megjósolta az évszázad aranyérmeseit a magyar labdarúgó bajnokságban. Ez alapján a Vidi háromszor lesz bajnok a következő nyolcvan évben. Az mondjuk nem sok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 17:37
HírekbalesetKiderült, hogy miért csapódott a földbe a repülőgép RáckeresztúrnálSzombaton reggel 9 óra 30 perckor szálltak fel a tököli repülőtérről, 8 perc múlva mindketten halottak voltak.
2024. 04. 15., 16:10Időjárás,jégesőVillámlás, erős szél és jégeső miatt adtak ki figyelmeztetést FejérreÓrákon belül megérkezik a hidegfront, ami véget vet a nyárias időnek. Kedden akár 15 fokkal is hűvösebb lehet, mint az elmúlt napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 15:21
Hírek,megemlékezés30 éves a német-magyar hadisírokról szóló megállapodás11 német és 11 helyi honvéd közel két héten keresztül dolgozott közösen a Szentlélek katonatemető felújításán. A közös munkát szombat délelőtt a magyar és a német kormány között létrejött, hadisírokról szóló megállapodás aláírásának 30. évfordulójára történő megemlékezéssel zárták.
2024. 04. 15., 14:41Hírek,üzemanyagEzt a hetet sem ússzuk meg üzemanyag-drágulás nélkülA szakportál szerint a szombati iráni légitámadás hatását a hazai benzinkutakon is meg fogjuk érezni.
2024. 04. 15., 12:56Hírek,béremelésÖnkormányzati béremeléseket jelentett be Cser-Palkovics AndrásA kulturális intézmények dolgozói határozott idejű béremelést kapnak egyelőre az év végéig. Ha a város gazdasági helyzete engedi, akkor az önkormányzat jövőre is fenn fogja tartani a juttatásokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 11:59
Hírek,albérletMár 176-180 ezer forintba kerül egy átlagos albérlet SzékesfehérváronA fővárosban majdnem 100 ezer forinttal kell többet fizetni az albérletekért. A legdrágább vidéki város Debrecen, ahol átlagosan 220 ezer forintot kérnek egy lakásért havonta.
2024. 04. 15., 09:54Hírek,áramszünetMinden nap lesz áramszünet valamelyik fehérvári utcában a hétenAz E.ON tájékoztatása szerint április 15. és 19. között áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több utcájában.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeHétvégén már sok lesz a napsütésPénteken még erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé, többször kell esőre számítani, akár zivatar is kialakulhat. Szombaton és vasárnap azonban már sok lesz a napsütés, olykor élénk széllel és 22-27 Celsius-fok közötti csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
2024. 04. 15., 08:00Közlekedés,lezárásSávzárás lesz az M1-M7-es autópálya közös szakaszán keddenKedd reggeltől délutánig egy sávon haladhat a forgalom Budaörsnél, Győr irányába.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 23:04
Sport,kézilabdaJapán legyőzésével kijutott az olimpiára a magyar női kézilabda-válogatott!Nem remegtek meg a magyar kezek, végig vezetve sima és megérdemelt sikert aratott nemzeti együttesünk a zárómeccsen, így a férfiak mellett a kézis hölgyek is ott lesznek a párizsi olimpián!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 22:25
Sport,röplabdaEgyenlített a MÁV Előre a bronzmeccsenKomoly csata volt a VOK-ban vasárnap, de a hazai lányok ezúttal végig jól koncentráltak és behúzták a kulcsfontosságú találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 20:00
Hírek,időjárásHidegfront vet véget az áprilisi nyárnakA jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!