Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 25., 13:27
Hírek,Szent Flórián körútÚj telephelyet nyitott a Daniella Villamosság a Szent Flórián körútonÚj telephelyet avatott fel szerdán a Daniella Villamosság a Szent Flórián körúton. Magyaroroszág egyik legmghatározóbb villamossági kis és nagykereskedelme új szaküzletével 5 munkahelyet teremt a városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 25., 13:23
Hírek,DepóniaÁprilis 29-én nyílik Csalán az új lakossági hulladék-átvevőhelyEgy helyen minden típusú hulladékot le lehet majd tenni.
2024. 04. 25., 11:04Hírek,pályázatVállalkozóvá válást elősegítő támogatás indul FejérbenSzakmai és pénzügyi támogatást lehet igényelni a pályázaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 25., 09:00
Hírek,oktatásKiürítették a plaza mozijátMegszólaltak a tűzjelzők szerda délelőtt a plaza mozijában, valós veszély azonban szerencsére nem volt. A tűzoltók a fehérvári diáksággal közösen gyakorlatot, valamint pályaorientációs napot tartottak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 25., 08:23
Hírek,AranybullaVirágelhelyezéssel emlékeztek az Aranybulla 802 évvel ezelőtti kibocsátásáraSzékesfehérvár Önkormányzata és a város közössége nevében Cser-Palkovics András polgármester és Róth Péter alpolgármester emlékezett szerdán délelőtt a 802 esztendővel ezelőtt kibocsátott Aranybullára. A Csúcsos-hegyen álló emlékműnél helyeztek el virágot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 24., 21:28
Sport,jégkorongErdély Csanád visszatért Fehérvárra, félelmetes magyar mag alakul a VolánnálBartalis, Erdély, Hári, Magosi, Sebők, Stipsicz, Terbócs - aligha van erősebb hazai gerinc jelenleg bármely magyar csapatnál, beleértve a válogatottat is, hiszen Magosi visszavonult, Bartalis pedig jelenleg nem vállalja a szereplést a nemzeti együttesben. A Volán legújabb igazolása, Erdély Csanád!
2024. 04. 24., 16:03Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 24., 13:23
Hírek,DepóniaMájus 1-i hulladékszállítás és nyitvatartás a Depóniánál2024-ben a munka ünnepe szerdára esik, ezen a napon változik a nyitvatartás a szolgáltatónál.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron: két autó ütközött össze a Hunyadi utcánálA Seregélyesi úton lassítja a forgalmat a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,jelzőlámpaSávokon átívelő fehérvári előzés a pirosnál az Adonyi útonNem akarta kivárni a sort, ezért inkább mindenkit megelőzött egy sofőr. Abban a kereszteződésben ez teljesen mindennaposnak számít, csak most videó is készült a manőverről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,ÖreghegySzélesebb és biztonságosabb lett egy fehérvári útkereszteződésKiszélesítették a Verbói utca - Kassai utca csatlakozását. A beruházás mintegy 19 millió forintos önkormányzati támogatásból valósult meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 24., 12:35
Hírek,SzékesfehérvárElismerés a fehérvári gondozóknakÁprilis 21. hivatalosan is a bölcsődék napja. Ez alkalomból rendeztek ünnepséget a Székesfehérvári Százszorszép Bölcsőde Kis Gömböc Tagbölcsődéjében, ahol átadták a Bölcsődei Gondozásért díjat is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 24., 08:51
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 24., 08:35
Hírek,diákokVéget ért a 2024-es Fehérvári DiáknapokVéget ért a 2024-es székesfehérvári Diáknapok. Az idei évben 12 kategória 300 produkcióját véleményezte a zsűri. A kategóriák díjazottjait hétfőn délután ismerték el a Városháza dísztermében.
2024. 04. 23., 18:54Hírek,lezárásLezárások az Alba PlazánálMentési bemutatót tart a Katasztrófavédelem.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 16:02
Hírek,VirágóraElkezdődött a Virágóra idei beültetéseTöbb mint 5000 növényből nő majd össze az óra számlapja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 08:54
Bűnügy,csalókA Fejérvíz nevében csalók járják a házakat felmérésre hivatkozvaA szolgáltatónál nem zajlik jelenleg semmilyen közvélemény-kutatás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 08:08
Sport,úszásDelfines éremeső VeszprémbenA székesfehérvári utánpótláskorú úszók remekeltek a Bakony fővárosában, húsz medáliával gazdagabban térhettek haza a rangos viadalról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 00:39
Sport,röplabdaA sírból jött vissza, 0-2-ről nyert Kaposváron, így őrzi aranyesélyeit a MÁV Előre!Minden tekintetben padlón voltak már a fehérvári férfi röpisek, de Fortuna fogta kezüket a folytatásban és jól is játszottak, így nem érdemtelenül szomorították el az ünnepre készülődő hazai szurkolókat.
2024. 04. 22., 18:16Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,kényelmes munkaMiért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 22., 17:50
Hírek,DepóniaMindig eltévedsz a csalai hulladéklerakó telepen? Ennek májustól vége!Nem kell többé kavarogni a bontási- vagy épp a veszélyes-hulladékkal a Csalai Hulladéktelepen. Május elejétől szinte már a bejárat mellett lerakható lesz az oda kiszállított szemét, méghozzá a Föld Napján felavatott lakossági hulladékátvevőhelyen.
2024. 04. 22., 16:58Hírek,ÖreghegyNyugdíjasok szépítették a fehérvári Bory tér környékétMegszépült a Bory tér környéke. Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Öreghegyi, és a Nosztalgia Klubjának tagjai metszőollót, gereblyét ragadtak, és a hétfő délelőttöt a terület megtisztításával töltötték.
2024. 04. 22., 11:50Hírek,áramszünetEzekben a fehérvári utcákban lesz áramszünet a hét elejénAz E.ON tájékoztatása szerint április 22-én és 23-án áramszünetre kell számítani Székesfehérvár egyes utcáiban.
2024. 04. 22., 08:03Sport,foci42:0-ra kapott ki hazai pályán egy Fejér vármegyei focicsapat a hétvégénA martonvásári női focicsapat kapus és edző nélkül fejezte be a meccset. Az egyik pécsi játékos 16 gólt rúgott szombaton.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!