2 évnél régebbi cikk

Nyusziváró programokkal és főzőversennyel készül a Nagy-Magyarország Park a húsvéti hétvégére
·Kultprogramajánló·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Youtube.com/Nagy-Magyarország Park
Nyusziváró programokkal és főzőversennyel készül a Nagy-Magyarország Park a húsvéti hétvégére
·Kultprogramajánló·Utolsó frissítés: undefined

Húsvétkor nemcsak kedvező szállásárakkal, hanem bográcsos főzőversennyel, változatos programokkal, ugrálóvárral is várják a vendégeket Királyszálláson, a Nagy-Magyarország Parkban.

Nagypéntek délutánján húsvéti kézműves foglalkozást, ajándék- és dísz készítést, illetve játszóházat tartanak, nagyszombaton pedig bográcsos főzőversennyel és koncerttel várják a családokat a Nagy-Magyarország Parkban.

Szombaton vendég lesz Bíró Kriszti, aki 13 órától interaktív gyermek műsorral, közös zenéléssel és énekléssel készül. A bátrabb gyerekek és felnőttek fellépővé is válhatnak, hiszen lesz karaoke is. A gyerekeknek arcfestés, csillámtetoválás és lufihajtogatás színesíti a programot.

Húsvét vasárnap sem fognak unatkozni a gyermekek: aki szemfüles és délután bejárja a park zegzugát, elrejtett tojásokra lelhet a varázslatos Millenniumi Szoborkertben és környékén.

A rendezvények alatt megtekinthető majd a Trianon Múzeum időszaki kiállítása a park körpavilonjában, és ajándéktárgyak is vásárolhatók lesznek. A "Nem felejtünk" Falatozó és a Kárpátia Étterem is várja a vendégeket.

A szombati főzőversenyre nincs nevezési díj, de előzetes regisztráció szükséges. A csapatok létszáma maximum 10 fő, csapatonként 1500 forintért biztosítanak tűzifát a szervezők. Amit adnak: sörpad, asztal, szék, szükség esetén elektromos áram. Az alapanyagokról és a főzéshez szükséges eszközökről a versenyzőknek szükséges gondoskodni.

Szállásakció a húsvéti hétvégére

Pihenjen a hosszú hétvégén erdei környezetben a Bakony egyik legszebb vidékén a Burok-völgyben. A négy éjszaka csütörtöki érkezéssel felnőtteknek csak 64000 forint, 4 év alatt díjmentes az ünnepi üdülés, a 4-12 éves gyermekeknek pedig 32000 forint/gyermek.

A csomag tartalma:

  • Szállás
  • Étkezés (reggeli és vacsora)
  • Túra a Bakony legszebb vidékén
  • Részvétel a park főzőversenyén
  • Szalonnasütés
  • Programok (húsvéti ajándék készítés, gyerek zenekar, élő zene, tojás keresés, karaoke)
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek