T-T-Z
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 12., 17:21
Tech,KockaŐsztől érkezik a legújabb fizetési mód, a qvikA technológia erőteljes fejlődése életünk minden szegmensében megfigyelhető. Azonban ha csak egy ilyen területet kellene kiemelnünk, akkor a pénzügyi szektor és a mögötte álló technológia az elmúlt években világszinten is kilőtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 05., 17:06
Tech,KockaMár itthon is elérhető a streaming könyvtárEgy új és érdekes, de leginkább hiánypótló havi előfizetéses szolgáltatás jelentkezett be hazánkban is az olvasni szeretők kegyeiért.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 03., 20:11
Tech,marketingHogyan használhatók ki vállalkozásunk helyi adottságai a siker érdekében?Ha helyi vállalkozást üzemeltetünk, szerencsére számos különböző marketing eszközt bevethetünk a siker érdekében. Hogyan lendíthetjük fel üzletünk forgalmát hatékonyan? Milyen online marketing lehetőségek állnak a rendelkezésünkre? Alábbi cikkünkben pontosan ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 29., 22:48
Tech,vállalkozásWebáruház összekapcsolása vállalatirányítási rendszerrelEgy modern vállalat életében ma már szinte nélkülözhetetlen egy olyan ERP rendszer, amelyben központosulni tudnak a cég különböző folyamatai. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan lehetséges összekapcsolni a vállalatirányítási rendszert a webshoppal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 29., 17:21
Tech,KockaItthon is indul a digitális személyi igazolvány: itt a DÁP mobilappAz elektronikus közigazgatás, vagy csak egyszerűen az online hivatali ügyintézés újabb fokozatba kapcsolt, melynek előnyeit mi állampolgárok élvezhetjük csak igazán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 27., 21:47
Tech,nyomtatásNyomtass címkét úgy, ahogy a profik!Az otthoni címkenyomtatás egyre népszerűbbé válik, okkal. Az íves etikett címkék nyomtatása egyszerű, praktikus és számos tevékenység esetében hasznos lehet. Legyen szó befőttesüvegek felcímkézéséről, raktárban való rendtartásról vagy csomagfeladásról, az otthoni címkenyomtatás könnyen elérhető mego...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 23., 23:14
Tech,szabadidőGázpalack: a legfontosabb tudnivalók egy helyenA gázpalackok olyan tartályok, amelyek különböző típusú gázok tárolására szolgálnak. Az egyik legfontosabb energiaforrások közé tartoznak, amelyek széles körben használatosak az otthoni, ipari és szabadidős területeken. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk a gázpalackok világát, beleértve történ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 21., 23:03
Tech,számítástechnikaMelyik a legjobb fejhallgató PS5-höz?A legjobb fejhallgató PS5-höz egyedi technológiák révén lett kifejlesztve. Ezek a kiegészítők lehetőséget nyújtanak arra, hogy használójuk teljes mértékben átélje a virtuális valóságban történő eseményeket és a játék részévé válljon. Milyen megjelenéssel bírnak? Milyen extrákat tartogatnak a gamerek...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 17., 10:05
Tech,számítástechnikaMegjelent az Image3 Foundation modell a Fireflyban!A Firefly Image 3 segítségével a promptok készítői az eddiginél gyorsabban hozhatnak létre sokkal részletesebb, jobb minőségű képeket, kísérletezhetnek különböző stílusokkal és további fejlesztésekkel egészíthetik ki alkotásaikat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 15., 16:01
Tech,KockaEgyszerű wifi-csatlakozás QR-kóddalAz internet bitjei után úgy kapkodunk, mint a partra vetett hal a levegő után. Ha telefonunk nincs wifi közelben, a mobiladat pedig lefogyott, szinte látjuk ahogy az okostelefon kijelzője behorpad a bitek és bájtok kapkodása közepette.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 09., 08:39
Tech,KockaSegítsünk az elveszett kutyáknak okostelefonnal: Vigyél Haza!A négylábú családtagok legalább olyan fontosak az ember életében, mint bármely vérszerinti rokonunk. Ennek fontosságát igazából hiányukon keresztül érezzük, de a technológia ebben is segítségünkre lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 06., 17:33
Tech,űrŰrtechnológiai gyártóközpont lesz MartonvásáronA Remtech névre keresztelt üzemegység 10 milliárd forintnál nagyobb beruházás lesz. Legfeljebb 400 kilogrammos űreszközöket fognak készíteni és tesztelni 2026-tól.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 01., 14:06
Tech,KockaKITAJ - Kit ajánlottam? Választási ajánlás ellenőrzés onlineHeteken belül választ az ország. A választási adminisztráció alapvető része, hogy mi, polgárok képviselő-jelöltekre teszünk ajánlást. Azonban a bizalom erősítése végett ezeket az ajánlásainkat ellenőrizhetjük is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 26., 17:43
Tech,KockaÍgy tudod az illegálisan lerakott hulladékot okostelefonnal bejelenteniKörnyezetvédelem, környezettudatosság, környezetszennyezés, szelektív hulladékgyűjtés, természetvédelem: hosszasan lehetne még sorolni azokat a kihívásokat, melyekkel napjainkban világunk küzd és melyek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 24., 09:47
Tech,autóHogyan válasszunk autómentéshez alkalmas csörlőt?Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen tulajdonságok jellemzik az autómentésre tervezett csörlőket, és hogy mire érdemes odafigyelni akkor, ha ilyen eszközt szeretnék vásárolni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 00:30
Tech,autóA légtartály fontos része minden nagyobb járműnekEzzel az alkatrésszel gyakran találkozhatunk buszokon, kamionokon, teherautókon, de pótkocsikon is. Az átlagember sokszor azt sem tudja, hogy pontosan mi a feladata a légtartálynak. Az biztos, hogy elengedhetetlen részét képezi az előbbiekben említett járműveknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 08:37
Tech,kiberbűnözésMennyire penge a céged kibervédelemből? Ha nem az, meg is büntethetnek! Épphogy a középmezőnyben végeznek a magyar vállalkozások kibervédelem tekintetében az EU-ban, pedig évente 30 milliárd forintnyi összeget csalnak ki interneten keresztül a hazai cégekből. Habár tavaly május óta törvény is előírja, a magyar vállalkozások háromnegyede nem alkalmaz megfelelő kibervédel...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 22:58
Tech,webshop5 tipp, ha kiszerveznénk a webshopunk háttérfeladataitHa már nincs kapacitásunk a webshopunk háttérfeladatainak ellátására, akkor itt az ideje külsősöket megbízni a munkával. Hogyan találhatjuk meg az ideális munkaerőt, és milyen feladatokat szervezzünk ki? Mit tehetünk a gördülékeny átállás érdekében? Alábbi cikkünkben 5 konkrét tippet mutatunk!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 17., 16:57
Tech,KockaSzintet lép a Messenger: mostantól már HD-minőségű képek is küldhetőkA közösségi alkalmazások egyik, ha nem a legjobb funkciója az azonnali üzenetküldés lehetősége. Megjelenésével a kommunikáció fogalma változott meg egycsapásra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 12., 22:54
Tech,karbantartásMikor aktuális a szerszámok karbantartása?A szerszámok rendszeres kalibrálása és élezése elengedhetetlen a hatékony, biztonságos és precíz munkavégzéshez. Azonban sokan szembesülnek azzal a kérdéssel: mikor van itt az ideje ezeknek a karbantartási munkáknak?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 11., 08:51
Tech,KockaÍgy ellenőrizzük online jelszavaink biztonságátNapjainkban jelszavaink biztonsága lassan fontosabb, mint pénztárcánk védelme. Nem csoda, hiszen egy-egy ellopott jelszóval nagyobb kárt tudnak okozni, mint egy elhagyott pénztárcával.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Jön a Múzeumok éjszakája, Petőfi újra Fehérváron, a legjobb robotprogramozókat díjazták és hamarosan újra jégen a Volán. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 13-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Köszönet a pedagógusoknak, uniós pályázatot nyert a város, végzősök a megújult Tópartiban, tanösvény nyílt a Rácbányánál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. június 6-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megújult a Szent György-kút, egyedülálló energetikai fejlesztés az Alba Regia Sportcsarnokban, udvarfelújítás és okostanterem a KÉPES programmal és Fehérvár a Zöld bajnok!Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 30-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Légi fotókon a város fejlődése, parkőrök vigyázzák a rendet, közös emlékezés a tánc nyelvén és futás az egészségért és a tisztaságért. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 23-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!