T-T-Z
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 05., 20:44
Tech,építőiparKeverőgépek: hasznos multifunkciós eszközök az építőiparbanAz építőipar folyamatos fejlődése, és technológiai előrelépései elengedhetetlenné teszik a hatékony gépek és eszközök használatát. Az egyik ilyen kulcsfontosságú eszköz a keverőgép, amely számos építési projektben játszik nélkülözhetetlen szerepet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 05., 14:59
Tech,KockaÚjévi app-ajánló némi jókedvvel: itt a kakiapp!Az okostelefonos alkalmazásoknak se szeri, se száma. Azonban kevés olyan akad, mely úgy kelti fel az érdeklődő figyelmét, hogy nem kicsit vicces, mindamellett, hogy használható is.
2024. 01. 02., 15:07Tech,telefonKiderült, mi okozta a Vodafone és a Telekom leállását Áramellátási problémák okozták a két távközlési óriás szolgáltatásainak szinte egyszerre történő leállását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 20., 11:29
Tech,honlapA weboldal karbantartás lépései és fontosságaAz online jelenlét egyre növekvő fontosságú a vállalkozások és szervezetek számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 20., 00:52
Tech,webshopMire figyelj webshop készítése során, hogy elkerüld a fogyasztóvédelmi bírságot?Miért fontos a webshop készítése és működtetése során nagyon körültekintőnek lenni? Mert senkinek – így neked sem – hiányzik, hogy egy fogyasztóvédelmi ellenőrzés után a hiányosságok miatt bírságot kelljen fizetni. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 29., 15:14
Tech,KockaEzért ne használj USB-pendrive-ot adatmentésreAz adatmentés napjaink egyik legégetőbb és legfontosabb IT-biztonságtechnikai témája. Azonban annak mikéntje továbbra is sokszor csak félmegoldásokkal működik, melyek magukban hordozzák az adatvesztés lehetőségét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 27., 23:29
Tech,számítástechnikaA nyomtatórendelés nem egy egyszerű folyamatAz új nyomtató beszerzését az esetek többségében sajnos gyakran elkapkodják. Ez azt jelenti, hogy nem a valós igényeknek megfelelő termék kerül megvásárlásra. Már alapból sokszor a megközelítés is rossz. De akkor mégis mire kell figyelni a nyomtatórendelés során? Mi az, ami fontos, mi az, ami nem?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 11. 22., 13:33
Tech,KockaKözműátírás egyszerűen: Itt az e-bejelentőAkkor jön csak az igazi próbatétel, miután túl vagyunk egy költözés fárasztó és megterhelő maceráján. Egyesével fel kell keresni az összes közüzemi szolgáltató ügyfélszolgálatát és bejelenteni a változásokat, átírni az adatokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 22., 09:31
Tech,programBárki elsajátíthatja a modern technológia vívmányat!3D nyomtatás, programozás, szabadulószoba - színes foglalkozásokkal várja a modern technológia szerelmeseit az Alba Innovár. A november 25-i nyílt napon szakemberek segítik majd a jelentkezők munkáját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 20., 15:58
Tech,versenyPrototípusfejlesztő-versenyt rendeztek Sóstón24 órás prototípusfejlesztő-versenyt rendeztek péntek délután a Sóstói Stadionban. A versenyre az ország bármely pontjáról nevezhettek középiskolás és egyetemista csapatok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 15., 17:07
Tech,KockaÚj tematikus streaming felület indult: NASA+Az online tartalmak évek óta hódítanak és népszerűségük egyelőre töretlen. Ennek egyik jól tapintható jele, hogy az online műsorokat szolgáltatók száma gomba mód szaporodik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 15., 09:29
Tech,számítástechnikaMiért bízzuk szakértőkre szervertermünk tervezését?A szervertermek a modern üzleti környezet szerves részeivé váltak, és egyre növekvő jelentőséggel bírnak az adatok tárolása, kezelése és feldolgozása terén. Sok cég költségcsökkentés címszó alatt igyekszik házon belül, "maszek" módon kivitelezni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 14., 22:33
Tech,podcastHogy tudod növelni a podcasted hallgatottságát?Ahhoz, hogy egy podcast sok embert érdekeljen, egyrészt értékes és érdekes tartalmat kell közvetítenie, másrészt olyan célközönséget kell kiválasztani, akik számára ez a tartalom releváns. A célközönség pontos meghatározása, és az igényeik ismerete meghatározó tényezők a műsor sikerességében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 14., 22:32
Tech,számítástechnikaHogyan állíthatod be a Windows 11-ben az Auto HDR-t?A HDR, vagyis a High Dynamic Range egy olyan mozgókép lejátszási mód, ami élesebbé és kontrasztosabbá teszi a képet, fokozza a fényerőt, növeli a színmélységet, ezáltal pedig a számítógépes játékok még élvezhetőbbé válnak általa.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 09., 13:45
Tech,KockaValós idejű vasútállomási információk már a telefonunkon isAz elektronikus és online vonatjegyek már régóta velünk vannak, annak minden kényelmi lehetőségével együtt, akárcsak az online menetrendek is. Most azonban egy újabb lehetőséggel rukkolt elő a MÁV.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 04., 11:02
Tech,KockaJövő héten indul a fizetős Facebook és InstagramEgy hónapja még csak felvetés volt, hogy a közeli jövőben a Meta fizetős opciót ad közösségi platformjaihoz. Most viszont már az indulás dátuma is ismert.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 29., 22:16
Tech,konferencia8 eszköz, ami segíthet a konferenciaszervezésbenEgy konferencia megszervezése izgalmas, ugyanakkor komoly kihívást jelentő, összetett feladat is. A tervezési fázis, a résztvevőkkel, az előadókkal, a rendezvénynek otthont adó helyszínnel való egyeztetés ráadásul sok időt és energiát igényel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 25., 16:20
Tech,KockaVédelem a netes csalások ellen: KiberPajzsAz online világ jelentette veszélyek cseppet sem elhanyagolhatók. Azonban a sok negatív élmény és tapasztalat ellenére még mindig sokan válnak áldozattá.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 18., 14:47
Tech,KockaÚjabb funkciók az okostelefonos EgészségAblak alkalmazásbanA fejlesztők ígéretének megfelelően az EgészségAblak egészségügyi applikáció fejlődése folyamatos. Október elején újabb funkciók érkeztek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 12., 08:19
Tech,mobiltelefonOlcsó és megbízható csúcskategóriás okostelefonokA Samsung és Apple okostelefonok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Nem véletlenül, hiszen mindkét márka megbízható és strapabíró telefonokról vált ismertté, amihez mérten a legújabb modellek beszerzésénél elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 10. 11., 15:22
Tech,KockaZenei toplista No.1 lekérdezése akár a születésed napjáigA zene körülvesz. Mindenkinek van legalább egy vagy akár több olyan emléke, mely meghatározóan kötődik egy-egy zenéhez. Lehet az bármilyen zene, de egy biztos: a zene az kell!
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...